FCK slog Arnesens HSV

Indskiftede Morten Nordstrand blev dobbeltmålscorer, da FC København tidligere på dagen slog tyske Hamburger SV med 3-2.

Om små to uger starter Superligaen igen, og derfor er klubberne ved at banke det sidste rust af med nogle træningskampe.

FC København mødte tidligere i dag Frank Arnesens Hamburger SV, og det blev til en dansk sejr på 3-2. Tyskerne spillede så sent som i lørdags mod Werder Bremen, så de stillede op med de spillere, der ikke var i aktion i weekenden.

Træneren Carsten V. Jensen havde valgt at starte med Pape Pate Diouf i opgøret, og det viste sig at være et godt valg, da senegaleseren bragte københavnerne foran med 1-0 i det 14. minut efter oplæg af Cesar Santin.

Føringen holdte blot 15 minutter, da Gojco Kacar udlignede til 1-1. Bundesliga-mandskabet lavede også det næste mål efter 65 minutter, hvor Muhammed Besic bragte dem foran.

Men så kom Morten Nordstrand på banen, og han vendte kampen og blev dobbelt målscorer. Først scorede han på et langskud i 68. minut. Og til sidst fik han matchvinderrollen efter flot opspil af Christian Grindheim, Pierre Bengtsson og Claudemir.

FCK spiller deres næste træningskamp på lørdag, hvor de møder IF Elfsborg i Parken.