På godt og ondt har Superligaen budt på overraskelser. Vi ser her på 10 af de største.

Det burde være unødvendigt, når nu AGF er kommet i en pokalfinale for første gang i 20 år. Men ikke desto mindre føler Søren Højlund Carlsen - oven på de dårlige resultater for AGF i Superligaen - her trang til at forsvare Glen Riddersholm, der er blevet mødt med de første kritiske røster.

Jan Carlsen ser nærmere på de til tider komplicerede fodboldregler - denne gang med fokus på blandt andet Morten "Duncan" Rasmussens røde kort for AGF i udekampen mod Brøndby.

Leicester må meget gerne vinde det engelske mesterskab i denne weekend - den lille klubs overraskende succes er befriende, mener chefradaktør Troels Bager Thøgersen.

AGF har i otte forsøg fortsat ikke vundet en Superliga-kamp under Glen Riddersholm, men fodboldfeberen raser med rette som aldrig før omkring klubben.

Man skal desværre grave dybt for at finde flere danske spillere med chance for at spille med i de absolutte europæiske topklubber, der kommer langt i Champions League.

Der har aldrig været tvivl om, at Mikkel Duelund besidder potentialet til at nå rigtig langt. Men det seneste år har det blot 18-årige FC Midtjylland-talent alligevel overrasket de fleste og gennemgået en enorm udvikling, der har set ham gå fra Tonsser-talent til debut i Champions League.

Jan Carlsen zoomer ind på nogle af den seneste periodes omdiskuterede hændelser i dansk og udenlandsk fodbold.

Så nærmer vi os EM! Vi har traditionen tro lavet previews til jer.

OB har ageret med rettidig omhu flere måneder før transfervinduets åbning. Det vidner om grundigt arbejde, men der er stadig mangler i OB-truppen til næste sæson.

Pages