En jerndefensiv har pustet nyt liv i den russiske rigmand Dimitry Rybolovlevs ambitiøse Monaco-projekt.

Få toptrænere er på Twitter, hvor der ligger et stort potentiale og venter. Denne blog tager et nærmere kig på to tilfælde af trænere, der har sat dagsordenen på Twitter.

Jan Carlsen tager med vanlig skarp pen aktuelle fodboldemner op til behandling.

Det er uden tvivl vildt for en 16-årig nordmand at storklubberne står i kø med kontrakter. Men skulle Martin Ødegaard mon have valgt en anden vej end Real Madrid?

Denne analyse handler om den karismatiske agent Mino Raiola, der har fået et travlt transfervindue.

Hvordan er matchfixing-problemet set fra en dommers side? Jan Carlsen tager fat om emnet.

Jeg siger nej til at sende det danske landshold til VM i Qatar, med mindre der sker markante forbedringer i forhold til demokrati og menneskerettigheder.

I denne uge blev Cristiano Ronaldo for andet år i træk stemt ind som vinder af Guldbolden, Ballon d'Or. Jeg var en af de redaktører, der stemte i kåringen, og i modsætning til sidste år havde jeg Cristiano Ronaldo som klar etter i min vurdering, men Arjen Robben og Philipp Lahm som toer og treer. Lionel Messi og Manuel Neuer fulgte lige efter som firer og femmer, uden at den filosofiske sondring talte i afstemningen.

Der er pres på træner Thomas Frank inden foråret, og det forsvinder ikke, før medaljerne er sikret - med eller uden mange talenter på banen.

Skal film på banen straffes hårdere og hvordan skal dommeren reagere i situationen? Jan Carlsen ser nærmere på emnet.

Pages