Brøndby scorer nu flere mål ved etableret spil end de indkasserer på omstillinger. Dog er der særligt et område defensivt, hvor det fortsat halter.

Her er fem blandede landhandler til vinter. De sker måske ikke, men det burde de gøre. Dette er starten på en nye serie frem til transfervinduet lukker igen. Der kommer fem nye handler en gang om ugen.

Nyeste statistik placerer Liverpool i bund og Southampton i top – eye4TALENT analyserer på Chelseas og Southamptons succes samt årsager til City og Liverpools problemer

Leder: Reform-processen og undersøgelsen af VM 2018 og 2022 er en hvidvaskning.

”Hvorfor helvede kan de aldrig holde det skide nul. Nu har vi spillet sådan en god kamp, og så skal de kraftedeme lige lukke et mål ind til sidst. Hvad fanden er meningen. ”

Peter Nørrelund, MTG's sportschef, skød mandag aften på Silkeborg IF. Men hvorfor skal en klub høre for, at den som en af de få drives med økonomisk fornuft?

Den væsentligste lærdom fra 1992 er evnen til at rejse sig og kunne stå imod modgang. Det danske landshold anno 2014 har fået meget kritik; det er i perioder som disse, man skal vise, hvilket stof man er gjort af.

Nicklas Bendtner skal følge op på to mål i sidste uge for Wolfsburg med godt spil i Serbien og hjemme i Bundesligaen.

Om reformer, magten og Morten Olsen.

Pages