For hver spillerunde i Premier League 2014/15-sæsonen sætter vi rundens hold. Denne gang gælder det 6. spillerunde, hvor en skotte, der ellers ofte sættes i bås som det kedelige midtbanerugbrød, sikrede sit hold en flot sejr.

Det er fodboldens ubarmhjertige anatomi, at træneren skal fyres, når det går dårligt. Men OB's nedtur har mange fædre, og fynboerne vender nu tilbage til Richard Møller Nielsens gamle værdier.

Ligakrigerne giver dig hver mandag et fyldigt sammendrag af samtlige kampe i de engelske divisioner. Her bliver du opdateret på danskernes situation, de flotteste mål og de værste tacklinger i de engelske divisioner.

Fire uafgjorte kampe af fem mulige i Superligaen. FC Midtjylland står som den samlede vinder af weekendens Superliga-kampe efter sejren mod FC Vestsjælland.

Liverpool er tilbage. I sin middelmådige form.

Troels Bech er under pres i OB, men den fynske ledelse bør have is i maven, så længe den føler, at det er realistisk at opnå målsætningen om top syv.

Anden del af rejsen rundt i pokalturneringen gik til Brønshøj, hvor vi oplevede en af den slags overraskelser, som pokalturneringen handler om.

Måske er det endelig på tide at overveje en afløser til Troels Bech

Kasper Hjulmands forfærdelige start i Mainz kan meget vel blive hans redning.

Vi ser tilbage på en fodbolduge med fokus på store kampe og nøgne fodboldspillere.

Pages