Der sket lidt af hvert i Midtjylland-verdenen for tiden, hvor de får hug uden for banen, men inde på banen hugger de tilbage og tager rekorder og snart et mesterskab med Ståle Solbakken på forreste række. Her kommer lige et round up af mine tanker den sidste uges tid om FCM.

Jan Carlsen har fat i flere af den seneste periodes store samtale-emner i fodboldverdenen til behandling.

Tirsdag falder der dom i matchfixingsagen fra Hvidovre.

Tyske hooligans heiler mod højre. SV Babelsberg 03 går mod venstre. En reportage fra en ydmyg pokalkamp i Berlin fyldt med stærke politiske over- og undertoner.

Jakob Michelsen er endnu en træner uden fortid som professionel fodboldspiller, der får chancen i Superligaen. Det er glædeligt.

FC Midtjylland er bedst tjent med at få solgt Morten Duncan Rasmussen til AGF, hvis chancen byder sig. Det vil åbne op for, at man kan løfte sig videre til det næste stadie, man går efter i klubben.

Dennis Flintas tackling mod Andreas Cornelius bliver taget under lup af Jan Carlsen.

Det er helt rigtigt af FC København at forlænge kontrakten med Ståle Solbakken, men hvad nu hvis det heller ikke lykkes at blive dansk mester i næste sæson?

FC København står formentlig med bare et mesterskab på hele fire sæsoner, og det er langt fra godkendt, men storklubben kommer igen - bare ikke uden kamp, skriver Troels Bager Thøgersen i sin leder i Tipsbladet.

Awaykortet er ikke en hensigtsmæssig løsning for dansk fodbold. Det vil skabe en kile mellem de danske klubber og de mange fans, der gerne vil den positive fankultur. SIEGER sætter fokus på det ømtålelige awaykort, der formentlig indføres fra den kommende sæson

Pages