De seneste ugers idiotiske opførsel fra Superligafans, skaber kun problemer - og det hjælper ikke at klubberne hylder fansenes stemning, mener chefredaktør på Tipsbladet Print, Troels Bager Thøgersen.

Denne analyse handler om hvilken træner, der bør afløse Morten Olsen som Danmarks næste landstræner

Mange har været igennem møllen, men der er også i høj grad været succes for mange af spillerne med oprindelse i det afrikanske kontinent. Om de er kommet ud af akademiet eller andet sted, så har de været med til at tegne FCMs opstigning. Her er de 10 bedste.

Denne analyse handler om Manuel Pellegrini og Al-Manchesters fremtid

Ugens panel: Michael Qureshi og Mikkel Bischoff gæster Unibets Per Marxen i den seneste udgave af Sportscast.

"Der er spillet 87 minutter og FCM har lige fået frispark lidt over 25 meter fra mål i venstre side. Bom: 2-1 til Midtjyderne". Sådan så det ud fredag, da FCM slog Randers, og det bliver ikke sidste gang noget lignende sker.

For otte år siden var Stuttgart Tysklands bedste. I dag ligger de håbløst sidst i Bundesligaen. End ikke nødløsningen ser ud til at være en løsning. Det handler naturligvis om spillet på banen - men også om en ændret balance i tysk fodbold.

Ugens panel: Jacob Hansen, Torsten Kjems og Mikkel Bischoff gæster Unibets Per Marxen i den seneste udgave af Sportscast.

Tonen og debatten bliver hårdere og hårdere i fodbold. Cand.mag. og pressechef for Unibet Danmark Per Marxen ser på aktuelle eksempler.

Denne sæsons Copa Libertadores beviser, at geografi har meget at skulle have sagt i sydamerikansk fodbold.

Pages