Elfsborg ødelagde FCK's generalprøve

Som generalprøve til Superligaens forårspremiere måtte FC København se sig slået af Elfsborg med 1-0.

Når FC København næste søndag besøger AaB i den første kamp i Superligaens forårssæson må hovedstadsklubben sande, at de i hvert ikke har fået den bedste indgang til premieren.

Således måtte FCK denne lørdag eftermiddag gå fra banen med et 1-0 nederlag til svenske Elfsborg, der havde Kevin Stuhr-Ellegeaard med fra start.

I hvad der ellers var en chancefattig kamp, viste Sveriges for tiden tredje bedste hold sig en tand skarpere foran mål, end hvad københavnerne formentlig havde håbet på.

På en kontrascoring i kampens anden halvleg blev testkampen således afgjort, da Victor Claesson med et flot spark scorede kampens eneste mål.

Især i kampens første halvleg var FCK mest på bolden, men det lykkedes aldrig Superligaens nummer et at få bolden ind bag Keven Stuhr Ellegaard.