Drømmestart sikrer AGF sejr

AGF vandt på hjemmebane 2-0 over Hobro IK og fik dermed de første point på tavlen i årets Superliga.

AGF skulle i dag forsøge at revanchere sig fra sidste uges skuffende nederlag til AC Horsens, da Hobro IK fredag aften kom på besøg. Det lykkedes til fulde med en sejr på 2-0.

AGF lagde aggressivt ud og fik efter et hjørnespark på halvandet minut inde i kampen et føringsmål. Et hjørnespark blev sendt ind i feltet, og ved klumpspil dukkede Nicklas Backman op fik en fod på bolden, som røg ind i nettet.

Den aarhusianske klub buldrede videre og kom frem til flere chancer over den næste periode, og det var flere gange til at blive en fordobling af føringen, men det forblev lige ved og næsten. Samtidig kom udeholdet bedre med i kampen, men heller ikke de kunne formå at rokere ved 1-0-stillingen til pausen.

I anden halvlegs start var det også tendens, at der var mange chancer, men intet kom ind over stregen. Hvor AGF var det dominerende hold i første halvleg, var det dog Hobro IK, som var det bedst spillende hold i den anden halvdel af kampen.

Det så længe ud til, at kampen skulle ende sådan, men to minutter før tid øgede Mustapha Bundu til slutresultatet 2-0 med en fantastisk scoring. Bundu tog et træk, afsluttede uden for feltet og kringlede den over i hjørnet til stor jubel for tilskuerne.