Akharraz: Burde være træner mod Brøndby

AGF's Osama Akharraz vil gerne udnytte sit gode kendskab til Brøndby, når de gamle holdkammerater søndag bliver til modstandere.

4. august 2011 oplevede offensiv-spilleren Osama Akharraz sit gennembrud i Brøndby, da han med to hurtige mål efter pausen tændte masser af tro og håb i både holdkammerater og ikke mindst Brøndbys mange fans. De to mål blev sendt i mål mod østrigske SV Reid i returkampen i kvalifikationen til Europa League og bragte Brøndby på 3-0 og 4-0, hvilket gav Brøndby billetten til næste runde efter et 2-0-nederlag i den første kamp i Østrig.

Hvad der så ikke var en del af planen var, at SV Reid nåede at score to gange inden slutfløjtet og dermed udligne den samlede stilling til 4-4, hvorpå billetten gled Brøndby af hænde på grund af reglen om udebanemål.

- Den kamp gav mig uden tvivl et slags gennembrud i Brøndby - også selv om det var vildt ærgerligt, at vi ikke gik videre. Under alle omstændigheder åbnede det for, at jeg kom til at spille i flere kampe derefter, siger Osama Akharraz til tipsbladet.dk

Nu godt syv måneder senere er meget sket. Osama Akharraz sagde i efteråret nej-tak til Brøndbys tilbud om en forlængelse af kontrakten, og da AGF kom med et tilbud, slog han til. Siden januar har den 21-årige offensiv-spiller derfor været at finde i Aarhus-klubben, der i forårspremieren hjemme spillede 1-1 mod FC Nordsjælland.

På søndag er det så allerede blevet tid til et gensyn med Brøndby Stadion for den unge spiller. AGF skal prøve kræfter med Brøndby, der fik en resultatmæssig glimrende start på foråret med en 1-0-sejr over Sønderjyske.

- Det er en kamp, jeg selvfølgelig helt vildt gerne vil spille fra start, siger Osama Akharraz, der måtte affinde sig med en rolle som indskifter i sin debutkamp for AGF lørdag aften.

- Lige meget hvad, bliver det helt specielt at være med til den kamp, og selv om jeg vil fokusere på den som alle andre kampe, kan det ikke undgås, at det ikke bliver som andre kampe. Jeg kender alle Brøndby-spillerne og alle omkring holdet, så jeg glæder mig meget til den kamp.

Og netop det gode kendskab til Brøndbys hold, vil Osama Akharraz bruge til at forberede sit nye hold så godt som muligt til kampen.

- Jeg kender alt til Brøndbys måde at spille på. Faktisk burde jeg være træner for AGF til den kamp, for jeg kender alle deres styrker og svagheder, siger Osama Akharraz med et grin.

- Jeg ved, at Michael Krohn-Dehli er hjernen på holdet og at rigtigt meget går gennem ham, så selvfølgelig skal vi forsøge at stoppe det.

Dog er Osama Akharraz ikke blevet "forhørt" om Brøndbys styrker og svagheder af AGF's træner-team Peter Sørensen og Jesper Sørensen, men som han siger:

- De kan jo bare komme og spørge, så skal jeg nok fortælle, hvad jeg ved.

Og han tvivler ikke på, at AGF sagtens kan tage fra Brøndby med noget til hjemturen.

- Selvfølgelig kan vi tage derover og få point. Vi har et godt hold med dygtige spillere, og vi skal selvfølgelig gå efter at få noget med hjem. Jeg håber at starte inde, men nu må vi se. I hvert fald glæder jeg mig til kampen.

Brøndby og AGF krydsede klinger en gang i efteråret, hvor det blev til 0-0 på NRGi Park i Aarhus. Dengang startede Osama Akharraz inde for Brøndby og fik 69 minutter på banen.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Albrechtsen regner med at blive

20:23 Martin Albrehtsen forventer ikke at forlade Brøndby i dette transfervindue, da der ikke har været nogle konkrete henvendelser. Læs mere
 

Evian: Måske til januar, Wass

19:54 Evian lukker i for et salg af Daniel Wass i aften, men er villig til at tage sagen op til januar. Klubben har afvist et bud fra Saint Etienne. Læs mere
 

Tottenham snupper Montpellier-profil

19:24 Tottenham har skrevet kontrakt med den 24-årige Benjamin Stambouli, der kommer til klubben fra franske Montpellier. Læs mere
 

Avis: Ajax byder på Niki Zimling

19:10 Ifølge BT har Ajax budt på Kasper Hjulmands danske landsholdsspiller, Niki Zimling. Læs mere
 
h

Tidligere FCM-profil rygtes til Arsenal

18:56 Winston Reid kan være tæt på Arsenal, hvis man skal tro rygterne hos den engelske avis Daily Express. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Transferblog

18:08 Her bliver der løbende opdateret med forskellige rygter og nyheder med korte kommentarer Læs mere

 

C/N: Dynastiets død

01:26 Denne analyse handler om Manchester Uniteds endeligt Læs mere

 

C/N: Hjernenyt

27/08 Denne analyse er nyt om hjernen og fodbold Læs mere

 

Afstemning

Hvem har handlet bedst i transfervinduet