AaB'er revser defensiv indsats
René Schütze/Polfoto

At score tre mål burde være rigeligt til at vinde en fodboldkamp, men når man lader fem mål gå ind, er det ikke acceptabelt, mener Kasper Pedersen fra AaB efter holdets 5-3-nederlag til Silkeborg i aftes.

AaB var i går store favoritter mod Silkeborg, men tabte alligevel opgøret med 5-3. AaB's centrale forsvarsspiller Kasper Pedersen er tilfreds med den offensive indsats, men langt fra med den defensive.

- Det er ikke acceptabelt. Vi skal kigge indad, og der er mange ting, der skal tages fat i. Det gælder især de defensive aktioner. Vi scorer tre mål, og det er egentlig godkendt, men det er slet ikke godkendt at lukke fem mål ind, og så er det ligegyldigt, hvor det sker henne, siger Kasper Pedersen.

Kort efter pausen kom Silkeborg på 3-1, før Kasper Pedersen selv fik reduceret for nordjyderne. Jakob Blåbjerg fik udlignet, men derefter gik det helt galt. Først scorede den AaB-udlejede angriber Nicklas Helenius til 4-3, før Andreas Albers lukkede og slukkede til 5-3 med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Efter kampen reagerede AaB's medrejsende fans med buh-råb, men det går ikke Kasper Pedersen på. Han fokuserer i stedet på holdet og ser fremad mod næste opgave, som kommer på søndag, når klubben hjemme tager imod SønderjyskE, der i sin seneste kamp slog Randers med hele 4-0.