Vibe nettede da IFK kiksede
Skandinavien

IFK Göteborg var foran 2-0 ude mod Sundsvall, der noget overraskende hentede 2-2 mod topholdet.

IFK Göteborg har haft en flot sæson i Allsvenskan, som man fører efter 14 runder. Søndag skulle holdet fortsætte de gode takter ude mod Sundsvall, der var uden sejr på eget græs i denne sæson. Det gik længe efter planen, inden gæsterne gik kolde efter pausen.

Med Lasse Vibe, Jakob Ankersen og Søren Rieks fra start kom IFK foran som ventet på et oplæg af Lasse Vibe. Danskeren selv kom i fokus efter 26 minutters spil, da han med en flot scoring sendte favoritterne på 2-0.

Dette blev cifrene ved pausen, og dermed lignede det en formsag for IFK at køre sejren i land efter pausen. Sådan skulle det dog langt fra gå.

Joakim Nilsson reducerede få minutter inde i anden halvleg, og herfra gik der nerver i opgøret for topholdet fra IFK Göteborg. Med en halv time igen blev nedturen total, da Rúnar Már Sigurjónsson udlignede til stor begejstring for de overraskede tilskuere på lægterne.

Resultatet holdt hjem for Sundsvall, men det ændrer ikke på, at IFK fører Allsvenskan med 33 points efter 14 kampe. Dette er tre flere end Norrköping på andenpladsen. Søndagens scoring var sæsonens sjette fra Lasse Vibe.