Søren Rieks dobbelt målscorer i Sverige
Skandinavien

Søren Rieks scorede begge mål, da IFK Göteborg besejrede Falkenbergs FF med 2-1.

IFK Göteborg har tit hængt deres hat på Lasse Vibe, når der skulle scores mål, men denne mandag var det en helt anden dansker, der trådte i karakter på den anden side af Øresund. Mens Lasse Vibe tog sig en mål-slapper, viste Søren Rieks i stedet sine kvaliteter.

Den tidligere Esbjerg-profil scorede begge mål, da IFK Göteborg slog Falkenbergs FF med 2-1 på hjemmebane i Allsvenskan. Hjemmeholdet havde også Jakob Ankersen med i opgøret.

Efter 0-0 ved pausen skød Søren Rieks IFK Göteborg foran med 1-0 efter 55 minutter, og med ti minutter tilbage lukkede han også kampen med målet til 2-0. Falkenbergs FF fik pyntet kort efter med en scoring på straffespark.

Sejren bringer IFK Göteborg op på tredjepladsen i Allsvenskan efter Malmö FF og Elfsborg.

BK Häcken med blandt andre den uruguayanske stjerne Diego Lugano i startopstillingen slog Halmstad 2-0, mens Kalmar FF besejrede Örebro med 3-0.