Vela-hattrick sikrede Moyes første Sociedad-sejr

David Moyes fik sin første sejr i spidsen for Real Sociedad, da Carlos Vela lavede alle tre mål imod Elche.

Den tidligere Everton og Manchester United-manager David Moyes har overtaget styringen i Real Sociedad, og efter 0-0 i skottens første kamp mod Deportivo La Coruna var der lagt op til de første tre point i fredagens hjemmekamp mod Elche.

Det blev da også til en sikker sejr til hjemmeholdet, og det kan Moyes især takke angriberen Carlos Vela for, da han noterede sig for kampens tre scoringer.

Allerede efter tre minutter var mexicaneren på plads, da han headede en flot indlæg fra Carlos Martinez i kassen.

Efter en halv time blev Vela sendt i dybden og alene med målmanden kunne angriberen sikkert sende Moyes' tropper på 2-0.

Kampen blev aldrig den helt store spillemæssige oplevelse, men sejren kom aldrig i fare, og kort inde i anden halvleg lukkede og slukkede Vela, da han med en stiv tå sendte bolden i nettet til slutresultatet 3-0.

Med sejren tog Real Sociedad et vigtigt skridt væk fra bunden i Primera Division, mens Elche sidder fast på rækkens næstsidsteplads.