Valencia holder fast i spansk top fire-placering efter Vigo-remis

Valencia fik et point ud af opgøret mod Celta Vigo og holder fast i topplaceringen i Primera Division.

Sidste weekend blev det til en sejr over Real Madrid, men det lykkedes ikke for Valencia at følge det flotte resultat op med en ny sejr i Primera Division. Således måtte Nuno Espírito Santos tropper affinde sig med et 1-1-resultat mod Celta Vigo.

Fabian Orellana fik muligheden for at åbne scoringen efter 25 minutter, da han skulle ekskvere et straffespark, der dog blev nappet af Diego Alves.

I slutningen af første halvleg fik Rodrigo scoret til 1-0 for Valencia, men efter pausen fik Orellana så endelig kuglen i nettet, da han udlignede Valencias føring efter en times spil af kampen, og 1-1 blev også kampens resultat.

Med det ene point er Valencia fortsat i top fire, mens Celta Vigo er på niendepladsen.