Real Madrid nytårsbanket af Valencia

Valencia besejrede ganske overraskende Real Madrid med 2-1 på Mestalla.

Real Madrid fik en særdeles dårlig start på 2015 efter at have vundet 22 kampe i træk i slutningen af 2014. På Mestalla vandt Valencia nemlig med 2-1 over madrilerne, og dermed kan Barcelona med en sejr senere søndag aften rykke forbi Real Madrid i toppen af Primera Division.

Real Madrid kom ellers foran 1-0 efter blot 12 minutter. Alvaro Negredo tog armen til hjælp for at stoppe et Madrid-indlæg, og dommeren fløjtede for straffespark, som Cristiano Ronaldo usvigelig sikkert satte i nettet forbi målmand Diego Alves til en Real Madrid-føring.

Kort efter fik Ronaldo endnu en stor mulighed. Gareth Bale tog et godt løb og sender bolden ind foran, hvor Ronaldo fik rundet målmanden, men ganske ukarakteristisk for portugiseren endte skuddet i sidenettet.

I første halvlegs sidste sekunder var Andre Gomes tæt på at score, men Iker Casillas kom godt ud. I anden halvleg fik Valencia dog vendt kampen fuldstændigt på hovedet. Efter 52 minutters spil fik Antonio Barragan bolden i mål, omend lidt rettet af, og midtvejs i anden halvleg fik Nicolas Otamendi så headet det vigtige 2-1-mål i nettet.

Real Madrid havde muligheder til sidst i opgøret, men Valencia fik redet stormen af og tog en imponerende sejr mod Real Madrid-mandskabet, der indtil videre stadig sidder på førstepladsen ét point foran Barcelona og Atlético Madrid. Netop Barcelona spiller senere søndag mod Real Sociedad.

Valencia er på fjerdepladsen efter sejren.