Malaga videre trods nederlag

Malaga havde kampen under kontrol, men tillod Levante at skabe spænding i opgøret.

Malaga havde det ene ben i kvartfinalen efter 2-0-sejr 1/8-finalens første opgør mod Levante, og selvom Malaga kom foran med 2-0, så bragte LEvante alligevel en smule spænding ind i opgøret med tre scortinger efter pausen.

Det startede godt for favoritterne, der efter 22 minutter bragte sig foran på mål af Horta. Før pausen blev den føring fordoblet, da Recio med en flot afslutning bragte gæsterne på 2-0.

Så kunne man tro, at den kamp var afgjort, men ådan ville hjemmeholdet det ikke. Således kunne Barral reducere gæsternes føring med tyve minutter igen, ligesom selvsamme Barral kun tre minutter senere med en flot vending i Malaga-feltet skabte sig plads til at udligne gæsternes føring.

Med fem minutter tilbage af opgøret var Barral så i oplæggerens rolle, da han headede et hjørnespark ned for fødderne af Juanfran, der scorede til 3-2 fra nært holdt.

på kanten af de 90 minutter måtte Barral dog indtage rollen som skurk, da han meget tydeligt forsøgte at slå bolden i mål, hvorefter han modtog sin anden advarsel, og dermed marchordre.

Med 2-3-nederlaget er Malaga dog videre til kvartfinalen i Copa del Rey.