Malaga henter smal sejr over bundprop

Malaga levede op til favoritværdigheden og slog Elche med 2-1.

Malaga var store favoritter, da de søndag rejste til Alicante, hvor Elche tog imod i et opgør, der kunne sende hjemmeholdet i nærheden af nedrykningensstregen. Sådan gik det dog ikke for bundproppen, der efter 2-1-nederlaget stadig er sidst i Primera Division.

Hjemmeholdet fik ellers tro på tingene, da Lomban i første halvlegs overtid headede et frispark fra Albacar i nettet. Den føring holdt dog kun små fem minutter ind i anden halvleg, da Castillejo slap igennem i venstresiden og slog et skarpt indlæg ind mod forreste stolpe, hvor Camacho kunne kaste sig frem og udligne.

Malaga skulle også tage alle tre point, da Alberto med et lille kvarter igen tog ansvaret i egen hån, og drev bolden op igennem midten af banen, inden han fra kanten af feltet gjorde det til 2-1 for udeholdet.

Med sejren er Malaga på syvendepladsen med samme pointantal som Villarreal og Sevilla, mens Valencia og Atletico Madrid er henholdsvis et og to point foran.