Eriksen: Opsang i pausen gjorde godt

Christian Eriksen var tilfreds med sejren over Southampton, men var dog stadig utilfreds med holdpræstationen i dele af opgøret i Premier League.

Christian Eriksen leverede i dag en sand pragtpræstation for Tottenham, der besejrede med 3-2. Danskeren reducerede og udlignede gæsternes føring, før han til slut leverede oplægget til Gylfi Sigurdssons matchvindende mål.

Men selvom han i den grad var kampafgørende, så han stadig aspekter af Tottenhams spil, som kunne forbedres.

- Vi var meget bedre i anden halvleg, end vi var i første, hvor vi løb efter bolden. Vi fik en lille opsang i pausen, og i anden halvleg var vi som nye mænd, siger Eriksen til Sky Sports.

Med sejren kravler Tottenham en anelse op i tabellen. Everton blev distanceret, og Tim Sherwoods tropper ligger nu nummer fem i Premier League.