Engelsk topdrama fandt ingen forløsning

Chelsea og Manchester City delte i et intenst, men chancefattig topopgør.

Forventningerne var store inden lørdagens topopgør mellem Chelsea og Manchester City, men efter en anspændt første halvleg, tonede dramaet stille og roligt ud.

Først så Chelsea ud til at løbe med sejren, men en hurtig City-reducering betød, at kampen endte 1-1, et resultat som ingen af de to parter kunne stille sig utilfreds med.

Efter 41 minutter blev bolden sendt over til Eden Hazard, der via en flugter sendte bolden på tværs af feltet til Loic Remy, som fra en fri position bragte Mourinhos mandskab i front.

Så skulle man tro at Chelsea stille og roligt vil sætte så på kampen og anbringe den i et jerngreb som set så mange gange tidligere. Men bare få minutter efter blev en bold sendt ind i Chelsea-feltet, som Thibaut Courtois ikke helt fik afværget, og i stedet endte bolden hos David Silva, som kom glidende og bragte balance i kampen.

Anden halvleg blev en taktisk betonet affære, hvor ingen af holdene turde give los. Således var der ingen af holdene, der turde slippe sine hæmninger, og derfor var halvlegen også en chancefattig en af slagsen.

Manchester City var dog holdet, som havde mest brug for en sejr. Men det blev aldrig til noget afgørende pres fra Manchester Citys side, og således levede den intense kamp aldrig helt op til de store forventninger.

Med 1-1-resultatet er der fortsat fem point mellem de to tophold.