Mikkelsen header Dundee til cup-sejr

Dundee United slår St. Mirren 2-1 i Challenge Cup-finalen på sejrsmål af Thomas Mikkelsen.

Den tidligere OB-spiller afgjorde her til eftermiddag den skotske Challenge Cup, da han i anden 16 minutter før tid headede sin klub på vinderkurs.

Dundee United åbnede kampen med en scoring efter 37 minutter, da Tony Andreu med en klinisk afslutning ude fra feltet hamrede bolden i bunden af højre side uden chance for Billy O'Brien i St. Mirren målet.

Føringen varede dog knap et minut, da St. Mirren fortjent scorede til 1-1 efter et indlæg fra Gary Irvine til Rory Loy, som sikkert dirigerede bolden ind bag Cammy Bell.

I et klassisk britisk opgør, hvor kampen bølgede frem og tilbage på Fir Park, var det i sidste ende den danske angriber Thomas Mikkelsen, som afgjorde opgøret da han med et kraftfuld hovedstød kunne bringe Dundee foran. St. Mirren formåede ikke at svare igen, og dermed endte kampen 2-1.

Thomas Mikkelsen skiftede i vinterens transfervindue til Dundee United. Tidligere har han blandt andet spillet for OB, Fredericia og Vejle.