Atletico Bilbao fik godt resultat i Napoli

Spanske Atletico Bilbao fik overraskende 1-1 med hjem fra første opgør mod Napoli .

Selvom mange danske øjne var rettet mod TeliaParken og FC Københavns opgør mod Bayer Leverkusen, så var der i Italien et storopgør i kampen om kvalifikation til gruppespillet i Champions League.

Napoli tog på hjemmebane imod Atletico Bilbao fra Spanien, i hvad der på foran er blevet kaldt det mest lige møde i denne kvalifikationsrunde. Og det gav resultatet af det første møde da også præg af.

I første halvleg bragte det spanske stortalent Iker Muniain gæsterne i front med 1-0, hvilket også var resultatet ved pausen. Midt i anden halvleg fandt Rafael Benitez' tropper dog vej igennem den spanske defensiv, og så kunne Gonzalo Higuain udligne for hjemmeholdet til slutresultatet 1-1.

Det betyder, at de useedede underdogs fra Atletico Bilbao står med de bedste kort på hånden inden næste uges retur, hvor det afgøres, hvem der skal spille i gruppespillet i henholdsvis Champions League og Europa League.

I Bukarest tog hjemmeholdet Steua Bukerest imod Ludogorets, o gher kunne hjemmeholdet trække sig sejrrigt ud af opgøret med 1-0. Målet blev sat ind af Chipciu blot to minutter før tid. Den rumænske midtbanespilelr fik dermed revanche for det straffespark, han brændte midt i første halvleg.