AGF dukket af sent selvmål
1. division

AGF's elendige form på hjemmebane fortsatte ufortrødent onsdag aften, hvor Lyngby vandt topkampen i NordicBet Ligaen med 3-2.

Normalt er det en god ting at spille på hjemmebane, men for AGF er det noget nær det værste, der kan ske. En hjemmekamp har i lang tid været lig med et sikkert pointtab for de hvide fra Aarhus. Onsdag havde holdet fra Smilets By dog mulighed for at give fansene noget at smile af, da Lyngby var på besøg i en ægte topkamp i NordicBet Ligaen.

Men det blev heller ikke i denne omgang, at AGF kom tættere på at få bugt med den elendige hjemmebanestatistik. Lyngby vandt således en flot 3-2-sejr i Aarhus efter at have været bagud to gange i kampen.

Mate Vatsadze gjorde det til 1-0 efter 38 minutter, men kort efter udlignede Lyngby ved Frederik Gytkjær. Det blev dog ikke første halvlegs sidste scoring, for efter 44 minutter gjorde Kim Aabech det onde ved sin tidligere klub, da han scorede til 2-1.

Dette var også stillingen et stykke inde i anden halvleg, men så udlignede Lasse Fossgaard til 2-2, og med seks minutter tilbage ramlede korthuset helt for AGF, da nyerhvervelsen Helgi Danielsson var så uheldig at lave selvmål og dermed sikre Lyngby sejren på 3-2.

Resultatet betyder, at Lyngby kommer a point med Viborg på førstepladsen, mens AGF fortsat er nummer fire – seks point efter de to tophold.