Generelle

Hvor længe er Keane traktorfører?

Det skulle have været så godt,- men nu er det den rene jammer for Ipswich og Roy Keane

Ipswich og træner Roy Keane har fået en miserabel sæsonstart i The Championship, og det der skulle være en kamp om oprykning, er i stedet blevet til en kamp for at undgå nedrykning.

"Når man som manager går ud og proklamerer, at man er en seriøs oprykningskandidat, så er det naturligvis skuffende som fan at se, at holdet endnu ikke har formået at vinde en enkelt af sæsonens første 11 kampe," siger Michael Rasmussen, formand for Ipswich Towns danske fanklub.

"Keane har haft ressourcerne til rådighed, og har ingen undskyldning for den placering de pt. har i tabellen. Ledelsen står indtil videre bag Keane, men spørgsmålet er, hvis den nuværende form forsætter, hvor længe de har tid og råd til at holde hånden over ham", fortsætter Rasmussen, der i lørdags kunne se "traktordrengene" gå ned hos Barnsley.

Michael Rasmussen er dog stadig optimist:

"Man kan kun håbe på at sæsonens første sejr vil give holdet det skud selvtillid de mangler i øjeblikket, så de begynder at klatre opad i tabellen."

Hos Unibet er der nu sat odds på Keanes fremtid - og de potentielle afløsere er også kørt i stilling, herunder et par navne som ireren har et mildt sagt belastet forhold til.

Er Roy Keane cheftræner i Ipswich pr. 1.december 2009?
Ja 1,40
Nej 2,50

Hvem er cheftræner i Ipswich pr. 1.december 2009? (udvalgte odds)
Roy Keane 1,40
Alan Curbishley 5,00
Steve Coppell 10,00
Iain Dowie 15,00
Gordon Strachan 25,00
George Burley 30,00
Paul Ince 35,00
David O'Leary 40,00
Dennis Wise 40,00
Gianluca Vialli 50,00
Graeme Souness 75,00
Tony Adams 75,00
Ruud Gullit 75,00

Se flere odds hos Unibet