VM

VM-test: Spanien fik uafgjort mod Schweiz

Spanien og Schweiz spillede uafgjort 1-1 i en testkamp som optakt til VM i Rusland.

Spanien har i de seneste kampe set meget stærke ud, og i dag skulle de forsøge at spille sig endnu mere klar til det forestående VM med en kamp mod Schweiz.

Og Spanien kom foran efter knap en halv time, da David Silva assisterede Alvaro Odriozola, som altså fandt vej til målet.

Efter en hav af udskiftninger i begyndelsen af anden halvleg kom der balance i regnskabet, da Ricardo Rodriguez udlignede til 1-1 62 minutter inde i kampen.

Flere mål kom der ikke, og så endte kampen 1-1.

Spanien er i VM-pulje med Portugal, Marokko og Iran, mens Schweiz møder Brasilien, Costa Rica og Serbien.