VM

Gregus lynede forgæves: Slovakiet tabte til Marokko

Jan Gregus åbnede scoringen, men det var ikke nok for Slovakiet, der tabte til Marokko.

Der venter en svær opgave for Marokko, når de skal forsøge at spille sig videre fra gruppespillet foran enten Spanien eller Portugal ved sommerens VM.

Modstanderen mandag aften var imidlertid en mere overkommelig en af slagsen, da Marokko mødte Slovakiet, der akkurat ikke kom med til slutrunden.

Det var også marokkanerne, der lignede det mest oplagte hold, og som kampen skred frem kom de tættere og tættere på at åbne scoringen, men det blev ikke i første halvleg.

Anden halvleg fortsatte som den første, men i stedet kunne Slovakiet, der sendt FC Københavns Jan Gregus på banen i pausen, bringe sig foran efter 56 minutter. Og her var det netop FC København-spilleren, der bragede et langskud i nettet.

Den føring holdt imidlertid ikke længe. Kun fem minutter efter headede Ayoub Kaabi udligningen i nettet, og ikke længe efter bragte Marokko sig også foran. Denne gang var det Younes Belhanda, der med et langskud snød Michal Sulla i Slovakiet-målet.

2-1 blev også slutresultatet, og Marokko fik dermed en udmærket start på VM-sommeren.