Tipsbladet zoomer ind på Superliga-kampen mellem Viborg FF og Sønderjyske.

3-2 Alexander Lyng (75.).
4-2 Charly Nouck (82.).

Kampens bedste:
Viborg
Sikke et indhop fra Charly Nouck! Den tidligere OB’er blev indskiftet i det 64. minut og endte med at få en absolut nøglerolle. Først trak han et straffespark og senere lukkede han kampen med et flot mål solomål, hvor han kælede bolden fladt ind. Sønderjyske kunne slet ikke stoppe Nouck i dag. Det var høj klasse!

Derudover skal Oscar Hedvall også roses. Han lavede en kæmpe fejl, da han spillede bolden lige ud i fødderne på Mads Agger, men Hedvall gjorde fejlen god igen med en stærk redning, og generelt var der igen tale om en overbevisende præstation fra den tidligere FCM’er, der har overtaget pladsen i buret efter Lucas Lunds bytur tidligere på sæsonen. TV-produceren fokuserede flere gange på Lucas Lund ude på bænken, og der er da også tale om en træls situation for det tidligere førstevalg, for det bliver svært at slå Hedvall af.

Sønderjyske
Det var på mange måder paradoksalt, at Sønderjyske var bagud med 2-0 efter første halvleg, for Thomas Nørgaards mandskab var egentlig det bedste hold før pausen, hvor de sad på kampen. Men Mbom scorede et tilfældigt mål, og Duru begik en stor fejl, og så stod den 2-0. Og som TV 2-kommentator Peter Graulund sagde, så formåede Sønderjyske ikke at ‘åbne gavepapiret’ på de gaver, som Viborg forærede dem i første halvleg. Mads Agger var livlig og havde en del afslutninger især i første halvleg, men igen var det Lirim Qamili, der var Sønderjyske vigtigste kort i offensiven med en scoring og en assist.

Kampens værste:
Det var en gigantisk fejl, som nigerianske Ebube Duru lavede kort før pausen, da han kiksede sin tilbagelægning, som Thomas Jørgensen opsnappede og sendte forbi Jakob Busk på flot vis. Den fejl blev dyr for gæsterne, også fordi den kom på det nærmest værste tidspunkt.

Kampens detalje:
Det var måske sæsonens mest komiske scoring i Superligaen, som Jean-Manuel Mbom stod for i første halvleg. Højrebacken stod og kiggede i en helt anden retning ved et hjørnespark, hvorefter bolden ramte ham på lænden og sejlede i mål. Mbom tøvede dog ikke med at fejre scoringen med et kæmpe smil.