Tipsbladets dom: Er du vanvittig en redning

Det blev til et målløst opgør mellem Silkeborg og OB, men det blev en fed kamp alligevel.

Silkeborg IF - OB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Silkeborg IF:
Der var meget langt mellem snapsene for Silkeborg, og man skulle vente længe, inden der virkelig kom gang i dem. Ellers var det faktisk kun Alexander Lind, der virkede til at have en ambition om at kampen skulle ende andet end 0-0.

Men med indskiftningerne af både Musonda, McCowatt og Adamsen kom der meget mere liv i deres angrebsspil. Godt nok skulle de to sidstnævnte nok have scoret på deres muligheder - og det trækker selvfølgelig ned, hvis der var tale om en karakter. Men der blev pludselig noget at forholde sig til for OB-mandskabet.

OB:
I forlængelse af afsnittet ovenfor, så var OB i størstedelen af kampen i et markant overtag. Det skyldtes også, at forsvaret med Helander og Slotsager var meget solide. Sidstnævnte med en hockey-blokering helt til sidst som kronen på værket. Det samme kunne man ikke helt sige, når bolden kom længere frem, hvor Charly Nouck var det helt store omdrejningspunkt, når der skulle ske noget.

Men nok skete der altså ikke, og derfor var det yderst afgørende, at Hans Christian Bernat var fuldkommen flyvende. Det var han i flere omgange, men han vil nok hive redningen på McCowatt frem om mange år som en af hans største. Her snuppede han en helt åben chance lige foran mål, da han kom ud og fik gjort sig stor. Her gjorde angriberen ellers, hvad han skulle, men man kunne bare ikke overliste Bernat denne dag.

Kampens værste:
Det kunne sådan set have været det meste af Silkeborg-holdet for store dele af kampen, og det var da også tankevækkende, at fansene på stadion valgte målmand Nicolai Larsen som kampens bedste.

Dog var det mere skidt fra Selvén, som gang på gang kom ud for at tage den forkerte beslutning. Samtidig virker han ikke til at have fysikken til at spille med i Superligaen, som det ser ud nu.

Kampens detalje:
Man kunne godt have taget det annullerede OB-mål i overtiden frem, men det var alligevel mere bemærkelsesværdigt, at dommer Simon Rasmussen måtte udgå med en skade - og da hans afløser Michael Rasmussen ikke var klar dér, så gik der 11 minutter med pause i anden halvleg. Men selv den ekstra spilletid var ikke nok til at få et mål. Samlet fik kampen 19 minutters overtid efter et VAR-tjek for et OB-mål også.