Tæt på nedtur: FCK leverede vildt comeback

FC København og Sønderjyske duellerede mod hinanden i den sidste testkamp inden Superliga-start, og her endte FC København med at vinde 3-2. Efter 88 minutter var FCK bagud med 1-2.

Der er ikke længe til, at Superliga-sæsonen starter, og tirsdag skulle FC København i duel mod Sønderjyske.

Efter seks minutter kom FCK-profilen Orri Oskarsson frem til en fin chance, men hans forsøg gik lige forbi målet. Herefter kom Sønderjyske bedre med.

Det var dog Orri Oskarsson, der gjorde det onde ved Sønderjyske efter 16 minutter. Han sendte nemlig bolden i nettet til 1-0 efter et flot gennemspillet angreb.

FC København tilspillede sig flere fine muligheder i første halvleg, og blandt andet var Mohamed Elyounoussi tæt på at sende bolden i nettet.

Lige inden pausen fik Sønderjyske dog et forløsende mål, da Tobias Klysner blev målscorer til 1-1. Hans skud blev afrettet og røg i en bue over Nathan Trott i FCK-målet.

Efter pausen blev der skiftet godt ud hos blandt andet Sønderjyske, da ni nye blev sendt på banen.

Kort inde i anden halvleg gjorde den nye tilføjelse til Sønderjyske Alexander Lyng det til 2-1. Her udnyttede en fin stinking fra Søren Andreasen, og dermed lignede det et ærgerligt resultat for FCK.

FCK forsøgte at komme tilbage i kampen. Christian Sørensen testede Jakob Busk med godt ti minutter igen, men den tidligere FCK-keeper stod godt imod.

Herefter indledte FC København et kæmpe comeback. Først fik FC København udlignet til 2-2 efter 88 minutter, og i kampens overtid slog løverne til og scorede til 3-2.

Dermed endte det alligevel lykkeligt for FCK mod Sønderjyske i tirsdagens testkamp.