Stor nedtur for Vejle efter straffesparksdrama

Vejle Boldklub er ude af pokalturneringen efter et nederlag til 3. divisionsklubben Brønshøj efter straffesparkskonkurrence.

Efter syv nederlag i syv kampe i Superligaen løb Vejle Boldklub her til aften ind i en ny skuffelse.

Denne gang var det i pokalturneringen, hvor Ivan Prelecs mandskab mødte 3. divisionsklubben Brønshøj.

Her fik gæsterne en skrækkelig start, da Brønshøj kom foran med 1-0 efter blot to minutter.

Græske Dimitrios Emmanouilidis kunne midtvejs i anden halvleg bringe balance i regnskabet for Vejle, men herefter kom der ikke yderligere scoringer i opgøret, og efter 120 minutters spil skulle kampen derfor afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her scorede den udlejede Brøndby-angriber Emmanuel Yeboah blandt andet på sit forsøg fra ellevemeterpletten i sin debut for Vejle, men i sidste ende trak 'Hvepsene' det længste strå, og dermed blev Vejle det andet Superliga-hold, der denne tirsdag aften røg ud af pokalturneringen allerede i 2. spillerunde.

Tidligere på aftenen løb Lyngby Boldklub nemlig ind i et ydmygende 4-1-nederlag til 2. divisionsklubben Frem - læs mere om det her

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.