Rundens Hold i Superligaen - 9. runde

Tipsbladet er klar med Rundens Hold i Superligaen for ottende spillerunde.

Drama alle vegne.

FC Midtjylland udlignede i det sidste minut mod Randers FC, og dermed er det 31 Superliga-kampe siden, at Randers FC sidst har slået klubben fra Ikast og Herning. Der blev lavet seks mål i opgøret mellem Silkeborg IF og Brøndby IF, og så var der ballade og buhen af visse FCK-fans på tribunerne i Parken mandag.

Jo, endnu en vild runde er overstået, og som altid er Tipsbladet klar med Rundens Hold.

Målmand: David Jensen, Lyngby Boldklub (1)
Han er blevet reserve i Lyngby, men keeperen leverede en fin præstation, da han kom på banen for en skadet Jannich Storch. Hvis sidstnævnte er ude de næste kampe, har David Jensen en chance for at løbe med jobbet permanent.

Højre back: Oliver Sonne, Silkeborg IF (2)
En af de spillere, der leverede både godt og skidt. Han begik et straffespark, og han misbrugte en stor chance. Han lavede dog også to assister til mål - den første et flot og højt indlæg, det andet et perfekt fladt indlæg i skoen på Tonni Adamsen. Imponerende offensiv præstation.

Central forsvarer: Magnus Jensen, Lyngby Boldklub (1)
Midtstopperen var fremragende over for Patrick Mortensen og AGF-angrebet. 13 clearinger og masser af dueller i luften sikrer Magnus Jensen en plads på denne uges Rundens Hold.

Central forsvarer: Sean Klaiber, Brøndby IF (2)
Han spiller i de blå-gules tre-mands-forsvar, og de lukkede tre mål ind. Han var bestemt ikke perfekt. Men ingen spiller skabte flere chancer i runden end Sean Klaiber. Han noterede sig også for en assist mod Silkeborg. Det fortjener også ros, at han offensivt leverer varen.

Venstre back: Kevin Diks, FC København (1)
God og solid defensiv præstation fra Kevin Diks, der spillede venstre back. Offensivt stod han for oplægget til 2-0 målet, da han slog en fantastisk aflevering over 40 meter til Mohamed Elyounoussi.

Højre midtbane: Mohamed Elyounoussi, FC København (2)
Han var ikke så toneangivende i første halvleg, men i anden halvleg var han flyvende. Scorede et imponerende mål og var tæt på at score endnu et. Skabte også et par gode muligheder.

Central midtbane: Magnus Mattsson, FC København (1)
FC København-spilleren har selv været lidt skuffet over sit output, og det startede skidt mandag aften med en stor chance, som han misbrugte. Siden satte han dog 1-0 målet ind og viste sine store kvaliteter.

Central midtbane: Magnus Westergaard, Viborg FF (2)
Selv om Viborg hentede Thomas Jørgensen i FC København, har Magnus Westergaard leveret varen på midtbanen for Viborg. Han har holdt sin plads på holdet og stod for to fine oplæg mod FCN.

Venstre midtbane: Simen Bolkan Nordli, Randers FC (2)
Fire mål og fem assister i ni Superliga-kampe for Randers FC. Mod FCM både scorede og assisterede han. Er en af kandidaterne til Efterårets Profil i Superligaen.

Angriber: Isak Steiner Jensen, Viborg FF (1)
Rundens måske bedste spiller. Han driblede og driblede og driblede, så Peter Ankersen blev rundtosset. Ligner en spiller, som Viborg ikke har glæde af længe - han bliver solgt!

Angriber: Tonni Adamsen, Silkeborg IF (2)
Superligaens topscorer scorede - igen - to gange. Det første efter et fantastisk SIF-angreb, og det andet mål satte han køligt ind på et straffespark.