Real Madrid smider overraskende point

Las Palmas kom tidligt foran, mens Vinicius Junior med en straffescoring i 69. minut sikrede Real Madrid 1-1.

For anden La Liga-kamp i træk satte Real Madrid point til, da holdet torsdag aften på ferieøen Gran Canaria spillede 1-1 med Las Palmas.

Hjemmeholdet bragte sig tidligt foran, og Real Madrid leverede en uinspireret og skidt offensiv i første halvleg.

I anden halvleg kom hovedstadsklubben bedre i gang, men helt godt blev det aldrig. Vinicius Junior sørgede med sin straffesparkscoring 20 minutter før tid for, at holdet kunne tage ét point med hjem til den spanske hovedstad.

Real Madrid er efter tre kampe på fem point. I seneste runde spillede holdet 1-1 mod Mallorca.

Las Palmas og Real Madrid var ikke de eneste mandskaber, der var i kamp torsdag aften i La Liga. Girona baskede på hjemmebane Osasuna med 4-0.

Knap var kampen fløjtet i gang på Gran Canaria, inden Las Palmas gav de prominente gæster en chokstart.

Alberto Moleiro udnyttede passivt Real Madrid-forsvarsspil og brød igennem gæsternes højre side, inden han sikkert sparkede bolden i kassen.

Det tidlige føringsmål vækkede ikke Real Madrid, der spillede en skidt første halvleg.

Som kampen skred frem, blev det dog tydeligt, at der er for meget kvalitet på Real Madrid-holdet til, at man kan holde de mange stjerner helt fra fadet.

Halvvejs i anden halvleg gik den heller ikke længere for hjemmeholdet, da Alex Suarez ramte bolden på armen i eget felt.

Vinicius Junior eksekverede sikkert fra 11-meterpletten og bragte balance i regnskabet.

Selv om Real Madrid i anden halvleg var kommet nærmere Las Palmas-målet, var det ikke fordi, hjemmeholdet ikke kom frem til noget.

Lige efter udligningen var Las Palmas tæt på at svare hurtigt igen, men skarpheden i afslutningen manglede.

Real Madrid sad mod slutningen af opgøret tungt på spillet, men som tilfældet havde været i størstedelen af kampen, var der ikke meget krudt i gæsternes offensiv.