Marrony og Kaba på tavlen i FCM-comeback mod AGF

Patrick Mortensen scorede to kasser i de første 90 minutter, men det var ikke nok til en sejr over FC Midtjylland.

Søndag krydsede AGF og FC Midtjylland klinger i den sidste testkamp, inden Superliga-sæsonen skydes i gang i næste uge.

Begge cheftrænere stillede med det, der lignede de stærkeste 11.

I første halvleg så AGF bedre ud, og efter 21 minutter stod Patrick Mortensen godt placeret i feltet og kunne flugte bolden i det lange hjørne efter et flot indlæg.

Hen mod slutningen af anden halvleg kom AGF afsted i en omstilling, og til sidst endte bolden for fødderne af Mortensen, der iskoldt trillede kuglen forbi Lössl til 2-0.

FCM havde målfarlige folk på banen, herunder Isaksen og nyindkøbet Cho Gue-sung, men AGF stod godt i defensiven, og efter 90 minutter var stillingen fortsat 2-0.

De to klubber havde aftale at spille tre halvlege af 45 minutter, så en del reserver fik spilletid i den sidste halvleg, herunder Marrony, og brasilianeren viste sig godt frem.

Efter 98 minutter lavede han et par gode driblinger tæt på AGF-målet og slog et indlæg, som en AGF-mand fik rettet af, hvorefter kuglen gik i mål - selvmål.

Kort tid efter blev en lang bold sparket op mod Marrony. Han brugte flot kroppen til at vifte en forsvarsspiller væk, og så chippede han kuglen i mål. 2-2.

I slutnignen af opgøret fuldendte FCM comebacket, da Sory Kaba gjorde det til 3-2.