Lyngby og AGF delte i målløs kamp

Det blev en relativt udramatisk affære, da Lyngby BK og AGF lørdag eftermiddag spillede uafgjort 0-0.

AGF har fået en god start på foråret med fire point i de to første kampe, og pointhøsten skulle forsøges fortsat på udebane mod Lyngby BK, der kun har fået et enkelt point efter nytår.

Kampen startede meget rodet, men det var værterne, som tog fat i spillet og lagde pres på. AGF fik dog hurtigt vendt kampen og fik taget initiativet, men det var kun for en kort stund, inden kampen igen blev mere lige.

Begge hold måtte imidlertid gå målløse fra første halvleg.

AGF kom stærkt ud efter pausen, og Dino Mikanovic hakkede den efter 55 minutter på stolpen, og på den efterfølgende ripost sparkede Martin Pusic på målmanden.

I overtiden smækkede Kasper Junker bolden på overliggeren, men igen uden mål til følge.

Det var det tætteste, de to hold kom på en scoring i denne kamp, som dermed endte 0-0 og med et enkelt point til hver.