Lyngby og AGF deler i duelfyldt nullert

I et opgør uden den store underholdning spillede Lyngby på hjemmebane 0-0 med AGF søndag eftermiddag.

Det var fysik og frispark frem for tempofyldt fodbold, der var i fokus, da Lyngby på hjemmebane søndag spillede 0-0 med AGF i Superligaen.

Begge mandskaber manglede kvalitet i spillet på bolden, og derfor var det også ganske passende, at det endte i en målløs deler.

Pointdelingen er den anden i træk i Superligaen for AGF, der ellers fik en forrygende sæsonstart. Aarhusianerne, der i seneste runde spillede 1-1 hjemme mod Silkeborg, indtager andenpladsen med 18 point.

Silkeborg har med 16 point muligheden for at gå forbi senere søndag, når holdet tager imod Brøndby.

For Lyngby betyder det ene point, at nordsjællænderne glider ned på 11.-pladsen med seks point, da Sønderjyske tidligere søndag slog Vejle på hjemmebane og bragte sig på otte point.

Første halvleg bød ikke på megen underholdning søndag eftermiddag i Lyngby. AGF sad på boldbesiddelsen, men gæsterne fra Aarhus spillede for langsomt og havde svært ved at tilspille sig chancer.

Inden opgøret havde Lyngby meldt førstekeeper Jonas Krumrey, der er lejet i RB Salzburg, ude i resten af efteråret med en skade, og efter en lille halv time måtte reserven Jannick Storch ligeledes skadet udgå.

Det gav tredjevalget David Jensen chancen, og den rutinerede keeper viste sig fint frem, da han inden pausen afviste forsøg fra gæsternes Mikael Anderson og Nicolai Poulsen.

Kampen åbnede en smule mere op i anden halvleg.

Gæsterne kom frem til lidt flere muligheder. Særligt Mads Emil Madsen var tæt på, da han helt fri sparkede et stykke over mål efter lidt mere end 50 minutter. Det var den største mulighed i opgøret.

Lyngby viste også en smule tænder i den anden ende på et par dødbolde og omstillinger. Efter en lille time prøvede Michael Opoku sig af uden for feltet, men Jesper Hansen i AGF-målet klarede sikkert forsøget.

Tættere på kom ingen af mandskaberne dog på scoring.

Mod kampens afslutning var det AGF, der pressede mest på, men som tilfældet havde været i størstedelen af opgøret, var aarhusianerne for dårlige til at få noget ud af overtaget.