Skrækdebut for ny Lyngby-træner

Lyngby fik sig noget af en mavepuster, da man lørdag eftermiddag tabte med hele 4-0 til Hvidovre fra NordicBet Ligaen.

Det var nok ikke den start, som Morten Karlsen havde håbet på at få som cheftræner i Lyngby.

Lørdag skulle "De Kongeblå" nemlig pudse formen af frem mod sæsonstart. Det skulle de mod Hvidovre, der som bekendt rykkede ned fra Superligaen til 1.division i sidste sæson.

Kampen varede 120 minutter, men Per Frandsens mandskab skulle kun bruge en lille halv time på at bringe sig foran 1-0, og kort før pausen fordoblede Hvidovre føringen, da Lyngby-keeper Jannich Storch ikke formåede at gribe et indlæg, der faldt ned for fødderne af Andreas Smed, der kunne bringe sit mandskab foran med 2-0.

Efter pausen fortsatte 1.divisionsmandskabet ufortrødent videre, og efter 72 minutter kunne selvsamme Andreas Smed notere sig for sit andet mål i kampen, inden Matti Olsen kort før lukketid kunne gøre ydmygelsen af Lyngby total med en scoring til 4-0.

Lyngby har mulighed for revanche, når de onsdag møder Hillerød i den næstsidste testkamp inden Superligaen starter for deres vedkommende den 22.juni hjemme mod FC København.

Så lang tid har Hvidovre ikke til sæsonstart. De møder HB Køge på hjemmebane allerede den 19.juni i deres første kamp i den nye sæson af 1. division.