Lyngby i kæmpe pokalfiasko: Se det vilde mål her

Lyngby Boldklub er ude af pokalturneringen efter et 4-1-nederlag til Frem, hvor Salieu Drammeh henrykkede hjemmepublikummet med to flotte mål.

De har fået en svær start på Superliga-sæsonen, og det bliver heller ikke til et eventyr i pokalturneringen for Lyngby Boldklub i denne sæson.

'De Kongeblå' er nemlig allerede ude af pokalen efter 2. runde, hvor Superliga-klubben led et knusende 4-1-nederlag til 2. divisionsklubben Frem.

Jonathan Amon bragte ellers Lyngby planmæssigt foran med en velplaceret afslutning efter 23 minutter, men Frem fik udlignet til 1-1 efter en halv times spil, da Zamir Aliji udplacerede Jonas Krumrey i Lyngby-målet.

Den nye Lyngby-keeper fik herefter en højst uheldig hovedrolle kort inde i anden halvleg, da han fumlede og forærede bolden væk, hvorefter Zamir Aliji kunne bringe Frem på 2-1.

Herefter overtog det tidligere Brøndby-talent Salieu Drammeh scenen, da gambieren på tre minutter scorede to fremragende mål, hvor han i begge tilfælde krøllede bolden op i det lange hjørne.

Salieu Drammeh, der også har en fortid på Vejles U19-hold, fik generelt vist sig glimrende frem i opgøret med mange opsigtsvækkende driblinger.

For Morten Karlsens Lyngby-mandskab endte det i stedet med et overraskende og højst skuffende pokalexit allerede i 2. runde.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.