Liverpool kriger sejren hjem

Diogo Jota sikrede Liverpool en tidlig føring på udebane mod Crystal Palace, der tabte 0-1 i Premier League.

Liverpool styrker sin førerposition i Premier League.

Lørdag vandt holdet 1-0 på udebane mod Crystal Palace, der ellers flere gange kom i gunstige positioner - men uden slutprodukt.

Med resultatet har Liverpool på førstepladsen 18 point for syv kampe.

Crystal Palace, der roder rundt i bunden med tre point, higer stadig efter sin første sejr i sæsonen.

Værterne var tæt på at chokstarte, men Eddie Nketiahs scoring efter blot 22 sekunder blev annulleret for offside.

Liverpool fik siden kontrol over begivenhederne og bragte sig foran, inden stadionuret rundede ti minutter.

Cody Gakpo modtog en stikning i venstresiden og fandt Diogo Jota, som fra midten af feltet prikkede bolden over stregen.

Portugiseren var snedig og fik akkurat bevæget sig foran Crystal Palaces Trevoh Chalobah, der snorksov i situationen.

Liverpool spillede med god tålmodighed og fastholdt angrebene, mens hjemmeholdet typisk kun havde bolden i få sekunder.

Efter 34 minutter fik Jota en gylden mulighed for at blive dobbelt målscorer.

Men angriberen, der stod helt fri omkring 11-meterpletten, mistimede sin afslutning, efter at Ryan Gravenberch havde sendt kuglen på tværs.

I første halvleg tillægstid tid blev Ismaïla Sarr spillet fri i dybden, og kun en glimrende parering fra Alisson på stregen forhindrede en udligning.

Trods flere store chancer til Liverpool blev det en mere urolig forestilling efter pausen, hvor hjemmeholdet lugtede blod.

Det offensive es Eberechi Eze sendte et tordenhug afsted mod mål efter godt 70 minutter, men afslutningen sad lige på Alisson.

Forinden havde Nketiah sendt en afslutning lige i favnen på brasilianeren.

Målmanden måtte efter 79 minutter lade sig udskifte med en skade til fordel for Vitezslav Jaros, der fik sin seniordebut for gæsterne.

Tjekken slap godt fra det og måtte en enkelt gang parere en afslutning, inden kampen blev fløjtet af.

Liverpool har fire point ned til Arsenal og Manchester City, der begge har en kamp i hånden.