Hans første halvleg var chokerende ringe

1-2 Filip Helander (88.)
2-2 Mads Enggård (90.)

Kampens bedste:
Randers FC:
Lasso Coulibaly var flyvende for Randers FC - især i første halvleg. Han har formentlig givet mareridt til Filip Helander, der var i store, store problemer i første halvleg af kampen. Alle taler om, at Randers skal få købt Mohamed Fuseini, men man bør også kigge ind i at få købt Lasso Coulibaly fra FC Nordsjælland. Han er en skøn spiller, der i første halvleg sagtens kunne have haft to-tre asisster på cv'et, hvis Fuseini havde været skarpere foran kassen.

OB:
Der skulle individuel klasse og en smule held i begge ender af banen for at sikre OB et resultat. I målet lavede Myhra flere vigtige redninger, og i den anden ende scorede Rami Al Hajj efter en soloaktion, og en svagtspillende Filip Helander kom også på tavlen.

Al Hajj modtog et indkast på kanten af Randers-feltet og tog bolden bag om støttebenet, inden han drev kuglen ind mod midten og sparkede fladt mod mål. Lidt heldigt gik den ind, og Patrik Carlgren så rigtig skidt ud, da bolden hoppede over hans handske og i mål.

Men Al Hajj var igen stærkt spillende.

Kampens værste:
De havde pillet anførerbindet af ham, så han kunne fokusere lidt mere på sine egne præstationer, men det hjalp ikke meget. Det var måske sæsonens dårligste forsvarspræstation, som Filip Helander leverede i første halvleg. Han var helt, helt væk. Det var faktisk chokerende at se en spiller med 23 landskampe for Sverige være så slukket og selvtillidsforladt.

Men han fortjener ros for at komme tilbage i anden halvleg, hvor han scorede målet til 2-1. Derfor kan vi heller ikke kåre ham til kampens dårligste spiller. Forhåbentlig kan det give ham noget selvtillid og noget medvind fremadrettet.

Prisen går i stedet til Randers-keeper Patrik Carlgren, der kostede point. Han skulle have reddet målet til 1-0, men formåede det ikke. Og i stedet endte Randers med kun at spille 2-2.