Han kommer til at være vanvittig i Superligaen

Tipsbladet zoomer ind på lørdagens Superliga-kamp mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland, hvor målene haglede ind i første halvleg.

RIGHT TO DREAM PARK (Tipsbladet):

FC Nordsjælland - FC Midtjylland 2-2 (2-2)
0-1 Oliver Sørensen (12.)
1-1 Conrad Harder (30.)
2-1 Conrad Harder (34.)
2-2 Oliver Sørensen (45.)

Kampens bedste

FC Nordsjælland
FC Nordsjælland dominerede i starten af opgøret, men det endte ikke ud i noget farligt, men Oliver Villadsen viste flotte takter. FC Midtjylland straffede hjemmeholdet hårdt efter 12 minutter, og det tog luften ud af ballonen for Farum-mandskabet i starten. Men pludselig dukkede Conrad Harder op, og så startede det helt store show for den 19-årige angriber.

Han scorede et flot mål for FC Nordsjælland til 1-1 og et rigtig angribermål til 2-1. Der er dog noget at arbejde med forsvarsmæssigt for Jens Olsens tropper, da FCM scorede til 2-2. I anden halvleg var FC Nordsjælland ved at snuppe de tre point, da Marcus Ingvartsen ramte overliggeren efter et flot angreb. FC Nordsjælland kan være tilfreds med holdets offensive udbytte i kampen.

FC Midtjylland
FC Midtjylland havde til opgøret valgt at skifte en del spillere i forhold til midtugekampen mod UE Santa Coloma. Derudover var nyindkøbet Adam Buksa blevet bænket, selvom han scorede mod AGF i den første runde. FC Midtjylland havde stort set intet i de første ti minutter, men så slog midtjyderne til. FC Midtjylland blev dog blæst tilbage efterfølgende med to Conrad Harder-scoringer på fire minutter.

En kæmpe streg i regningen for Thomas Thomasberg. FCM-træneren kan dog glæde sig over midtjyderne træfsikkerhed i opgøret, hvor Oliver Sørensen var skarp med to kasser. FC Midtjylland forsøgte at presse højt i anden halvleg, men midtjyderne fik ikke udbytte af det. Samme sang som med FC Nordsjælland - FC Midtjylland kan være tilfreds med den offensive del.

Kampens værste
Godt nok viste Conrad Harder flot styrke i forbindelse med FC Nordsjællands to første mål, men FC Midtjylland-forsvaret så tungt ud ved begge mål. Det blev udstillet ved Conrad Harders hurtighed. Det må skabe dybe panderynker hos Thomas Thomasberg, at det var så nemt for FC Nordsjælland at komme frem til de to scoringer.

I anden halvleg var FC Midtjylland-forsvaret heller ikke overbevisende. FC Nordsjælland-forsvaret så dog heller ikke for godt ud ved 2-2-målet. Det var tydeligt at se, at der var to hold med fokus på den offensive del, der spillede denne lørdag.

Kampens detalje
Oliver Antmans hælaflevering til Conrad Harder i forbindelse med FC Nordsjællands 1-1-mål var en fryd for øjet. Det var en virkelig lækker detalje, og afleveringen blev det flottere, da Conrad Harder på kølig vis sendte bolden ind på Elias Olafsson.

Conrad Harder spillede en stor kamp for FC Nordsjælland med et hurtigt antrit, og han kommer til at være vanvittig i Superligaen, hvis han fortsætter samme høje niveau som i første halvleg af denne kamp. Han blev også klappet af banen, da han blev skiftet ud efter 80 minutter. En flot kamp af den unge angriber denne lørdag, og han kommer til at lægge hovedet veltilfreds på puden i aften.