Bayern München vinder målrig ligaåbner

Efter at have været nede 1-2 lykkedes det Bayern München at vinde 3-2 ude over Wolfsburg søndag.

Bayern Münchens belgiske cheftræner Vincent Kompany var tæt på pointtab i sin ligadebut for Bayern München. Det lykkedes dog Bayern at vende 1-2 til en sejr på 3-2 søndag mod Wolfsburg.

Hvis nogen skulle have forladt stadion eller tv-skærmen i pausen, var det formentlig med visheden om, at Bayern ville vinde kampen sikkert.

I de første 45 minutter stod der Bayern på næsten alt, og efter 19 minutter kunne Kamil Grabara ikke længere holde stand. Den tyske EM-darling Jamal Musiala åbnede scoringen.

Det blev blot til et enkelt skud mod Manuel Neuers mål for hjemmeholdet i første halvleg. Og det var forbi.

De sydtyske gæster sad tungt på kampen, og Grabara og co. skulle være glade for at slippe til pausen med 0-1.

Dominansen så dog ud til at have lullet favoritterne i søvn i pausen. De kom helt skidt ud til anden halvleg.

Efter blot et minut begik Sacha Boey et klodset straffespark, som Lovro Majer sikkert satte ind. Og otte minutter senere gjorde Majer det også til 2-1 efter en stor forsvarsfejl af Kim Min-jae.

Alt var vendt på hovedet, og Vincent Kompany havde kurs mod at fra start tænde for termostaten under det kronisk varme trænersæde i München.

En sløj sæsonstart blev dog afværget. Harry Kanes hovedstød på tværs blev rettet i eget net af en Wolfsburg-stopper, og otte minutter før tid var englænderen igen i oplæggerens rolle.

Denne gang var det til en medspiller. Han fandt Serge Gnabry i feltet, og tyskeren sparkede flot bolden ind bag Grabara via fjerneste stolpe.

Jonas Wind fik de sidste minutter for hjemmeholdet, som et par gange var tæt på udligningen til sidst, men måtte notere et premierenederlag.