FCK tager sejr i sidste test før City-brag

FC København vandt med 3-1 over Molde torsdag eftermiddag.

FC København spillede torsdag deres sidste testkamp i denne omgang, inden forårssæsonen begynder for dem på tirsdag med deres store Champions League-brag mod den engelske storklub Manchester City.

Det skete mod norske Molde, hvor FCK'erne gik fra banen med en sikker 3-1-sejr, hvor Mohamed Elyounoussi tog sin del af rampelyset.

Allerede efter tre minutters spil var nordmanden på spil, da han efter forarbejde fra Victor Claesson sendte bolden i kassen til 1-0.

Han var igen på spil efter lidt mere end en halv times spil, hvor han fik skrabet bolden over stregen. Det var igen en situation, hvor Claesson havde en finger med i spillet, da det var en afslutning fra ham, som Elyounoussi fik fulgt op på.

Lige efter pausen blev det til 3-0 for københavnerklubben, da den netop indskiftede Jordan Larsson var blevet spillet fri af Andreas Cornelius, som ligeledes var kommet ind i forbindelse med anden halvlegs begyndelse.

Moldes enlige scoring kom efter 52 minutters spil, da Eirik Haugan kom højest på et hjørnespark og headede bolden i mål.

Foruden Manchester City venter Superligaen også lige om hjørnet for FCK, som lægger ud med at møde Silkeborg på udebane.

FC Københavns testkampe er desuden gået som følger: 2-2 mod Rangers, 0-2-nederlag til Sparta Prag, 5-1-sejr over AGF, 5-4-sejr over Elfsborg, 1-2-nederlag til Brøndby og nu 3-1 over Molde.