FC Nordsjælland knust af hollændere

FC Nordsjælland fik en ordentlig røvfuld af hollandske AZ lørdag eftermiddag.

FC Nordsjælland skal stå knivskarpt til Superliga-start om to ugers tid, men man har stadig en del at arbejde med.

For på klubbens træningslejr i Holland fik man en ordentlig en på snuden af AZ, der smadrede FC Nordsjælland med hele 6-1 efter tre gange 40 minutter.

Inden kampen havde FC Nordsjælland selv meldt, at der var rig mulighed for spillerne for at få nogle kilometer i benene, og ud fra kampens resultat at dømme så fik FC Nordsjælland-spillerne også lov til at knokle for sagerne.

Man kom allerede bagud efter otte minutter, da Ruben van Bommel bragte AZ i front.

Sven Mijnans øgede den føring efter 31 minutter. Benjamin Nygren reducerede senere til 2-1 med FC Nordsjællands eneste scoring.

11 rigtig dårlige minutter fra minut 88 til 99 kostede dog dyrt for FC Nordsjælland, for her scorede AZ hele fire gange.

Man skal nok ikke lægge for meget i sådan en afslutning på kampen, for der bliver skiftet en masse ud, fordi mange spillere skal have spilletid.

FC Nordsjælland fik dog stoppet blødningen, hvorfor man altså ender med at tabe 6-1.

Klubbens næste test er mod FC Twente, som man møder på fredag.