Det var helt genialt lavet!

Tipsbladet zoomer ind på Superliga-kampen mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF.

Vejle Boldklub
Det endte med endnu et nederlag for Vejle, men Ivan Prelecs tropper fik alligevel vist sig markant bedre frem end i mandagens 5-1-nederlag til AGF. Vejlenserne var klart bedst i første halvleg, hvor de var ekstremt tætte og fysiske i deres markeringer, men hjemmeholdets angribere manglede i den grad den sidste skarphed i dag. Det var på mange måder de brændte chancers kamp, og særligt German Onugkha og Dimitrios Emmanouilidis må ærgre sig over, at de ikke kom på tavlen. Sidstnævnte havde dog en række gode offensive aktioner, hvor han med sin teknik fik vist, at han er en rigtig dygtig fodboldspiller.

Silkeborg IF
Uden Nicolai Larsen var det endt helt galt for Silkeborg i dag. Silkeborg var langt fra deres sædvanlige niveau i de første 35-40 minutter i dag, hvor gæsternes vævre teknikere blev presset meget langt tilbage af Vejles fysiske tilgang. Yeni N’Gbakoto, German Onugkha og Dimitrios Emmanouilidis væltede sig i chancer, især i første halvleg, men Nicolai Larsen leverede den ene vanvittige redning efter den anden, til hjemmepublikummets store frustration. Silkeborgs offensive profiler skulle bruge lang tid på at komme i gang, men Nicolai Larsen leverede høj klasse fra første til sidste fløjt. Blandt markspillerne var det selvsagt Tonni Adamsen, der var Silkeborgs altoverskyggende profil med to imponerende fuldtræffere og en uselvisk assist til debutanten Alexander Simmelhack!

Kampens værste:
Det er svært at vælge, hvem der stod for den værste afbrænder af German Onugkha eller Dimitrios Emmanouilidis i dag. Russeren sparkede bolden ind på en Silkeborg-forsvarsspiller fra tæt hold, mens grækeren headede forbi et tomt mål, da Nicolai Larsen halvklarede et Onugkha-langskud. Emmanouilidis spillede en god kamp, men i den situation skuffede kantspilleren i den grad hjemmepublikummet.

Kampens detalje:
10 mål i 10 kampe er det blevet til for Tonni Adamsen i denne sæson. Silkeborg-angriberen er fuldstændigt flyvende i øjeblikket, hvor han har scoret seks mål i de seneste tre kampe. Adamsens første mål i dag kom efter en genial frisparkskombination fra Silkeborg, hvor Andreas Poulsen i stedet for at slå et højt indlæg lavede en flad aflevering tilbage til Tonni Adamsen, der fra kanten af feltet leverede en kontrolleret og velplaceret afslutning. Et flot, flot mål af Silkeborg, der nu er tilbage på førstepladsen i Superligaen.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.

Skal du have det sidste nye fra transfer-verdenen. Så tjek Tipsbladets store liveblog.