Det må aldrig ske igen, Nicolai Vallys!

Tipsbladet er klar med karakterer til Brøndbys spillere ovenpå søndagens derby.

PARKEN (Tipsbladet): Brøndby var fuldstændig ved siden af sig selv i kampens åbning, hvor man kom bagud 0-2. Langsomt arbejdede gæsterne sig tilbage, i et opgør hvor hvert hold havde sin halvleg.

Med en mand i undertal lykkedes det alligevel ikke Brøndby at levere et comeback, som blev fuldstændig slukket ved Mohamed Elyounoussis scoring til 1-3.

Herunder er karaktererne til Brøndbys spillere:

Patrick Pentz - 2
Det er svært at klandre ham for FC Københavns scoringer, og derudover har han ikke meget at lave. Han har en fornuftig redning på Achouri og en kamp på det jævne med fødderne.

Sean Klaiber - 2
Han vil helst selv spille wing back, hvor hans offensive kompetencer kan komme i spil, og det forstår man sådan set godt. Forsvarsspillet er ikke hans spidskompetence, og han kom på glatis, da han i to omgange mangelfuldt forsøgte at dæmme op for Elyounoussis scoring.

Frederik Alves - 2
Det kørte bare ikke for Brøndbys forsvar, og det samme gjaldt for normalt så sikre Frederik Alves. Nogle opgaver løste han fint, men der var også svipsere undervejs.

Jacob Rasmussen - 1
Forsvarsgeneralen var på gyngende grund og slap allernådigst uden kort i sin tæt på første aktion, hvor han savede en FCK-spiller over. Kort efter begik han et klodset straffespark, som blev tildelt efter et VAR-gennemsyn og en sløj aflevering igangsatte også FC Københavns scoring i anden halvleg.

Sebastian Sebulonsen (ud 71.) - 4
Han anede ikke, hvad der ramte ham ved FCK's føringsmål, hvor han fuldstændig glemte sin markering. Men derfra gik det kun en vej for nordmanden, der var et af Brøndbys stærkeste offensive kort og tilmed leverede en flot assist til Mathias Kvistgaarden.

Noah Nartey (ud 82.) - 3
Han spillede sit første derby som senior og virkede en smule shaky til at starte med, da et boldtab var tæt på at koste en stor chance imod. Teenageren spillede sig op og viste flere gange prøver på sit talent, uden at han dog for alvor var helt oppe at spille på den store tangent.

Josip Radosevic (ud 45.) - 2
Kroaten skyder brystet frem og går forrest i alt, der handler om krigerinstinkt og fight, men der kom ikke mange angrebsåbninger fra hans fod. Ud i pausen på grund af en taktisk justering ved 10 mod 11, hvor Nicolai Vallys blev foretrukket.

Daniel Wass - 1
Midtbanegeneralen var tæt på usynlig i første halvleg, hvor han nærmest ikke var på bolden. Det røde kort til FCK gav ham mere plads, men det var bestemt ikke Daniel Wass' kamp.

Clement Bischoff - 3
Han har selv italesat, at der skal bygges på defensivt, og det så man også i specielt første halvleg, hvor teenageren oversatsede i et par situationer. Offensivt er han omvendt en nydelse, hvilket han viste ved flere lejligheder.

Yuito Suzuki (ud 82.) - 2
Japaneren skal til at invitere sin familie noget mere på stadion, for han har simpelthen ikke vind i sejlene i øjeblikket. Han manglede de sidste procenter i stort set alle sine aktioner.

Mathias Kvistgaarden - 3
Han brændte en kæmpe chance kort før pausen og var generelt anonym i store perioder, men han er bare der, hvor det hele gælder - i boksen. Scorede et flot angribermål ved forreste stang.

Indskiftere:

Nicolai Vallys (ind 45. og ud 90.) - 1
Brøndbys offensive es blev sendt i aktion fra anden halvlegs start, og det var ikke meget, han var i centrum for begivenhederne indtil minut 65. Tæt under mål fik han en perfekt aflevering, men hans afslutning havnede langt over mål. Det må du aldrig gøre igen, Vallys, for det var en kæmpe chance for at bringe balance på lystavlen. Gik ud kort før slutfløjt, da han tilsyneladende døjede med et eller andet.

Marko Divkovic (ind 71.) - 2
Kom ind på et tidpsunkt, hvor kampen balancerede på vippen. Han fik ikke for alvor sat sit aftryk, selvom han kom til et par indlæg.

Emmanuel Yeboah (ind 82.) - UB
For kort tid på banen og derfor uden for bedømmelse.

Filip Bundgaard (ind 82.) - UB

Stijn Spierings (ind. 90.) - UB
Fik sin Brøndby-debut, men var for kort tid på banen til at blive bedømt.

Træneren:

Jesper Sørensen - 2
Udgangspunktet var tre mand på midtbanen, hvor Filip Bundgaard blev afløst af krigeren Josip Radosevic, og det lykkedes slet ikke. Brøndby var på hælene fra kampens start, hvor man slet ikke fandt spændingsniveuaet. Det falder også tilbage på Jesper Sørensen, der fik justeret i pausen og sat tingene bedre op.