Adskillige af fortidens talenter har fået professionelle karrierer.
Tre har været til VM.
Og en af dem, de 16 fra FC Midtjyllands første kuld på fodboldakademiet fra 2004, er netop vendt tilbage til FC Midtjylland.
”Claus [Steinlein] sad og fortalte om planerne for akademiet tilbage i, jeg tror det var september 2003. Jeg mener, at jeg var den første, der sagde ja til at komme på akademiet. Det er jo selvfølgelig en rigtig god historie, at jeg nu vender tilbage. Men personligt ligger der endnu mere i det for mig end det. Jeg søger ikke tryghed, jeg søger udfordringer, og det er grunden til, at jeg har valgt dette skifte,” siger den tidligere akademispiller Jonas Lössl.
Han er tilbage efter 6½ år i udlandet, hvor han har spillet i Ligue 1, Bundesligaen, Premier League og Europa League-gruppespillet. Målmanden har med skiftet kurs mod EM-slutrunden på dansk jord om små to måneder og var med i truppen, der i slutningen af marts pulveriserede Moldova og Østrig efter en åbningssejr i Israel.
Og står det til Jonas Lössl, slutter det langt fra her.
Returen til FC Midtjylland
Da januars transfervindue nærmede sig, lød det til, at Jonas Lössl skulle væk fra rollen som backup i Premier League, men at det blev FC Midtjylland kom som en overraskelse for omverdenen.
Allerede i de sidste dage af vinduet i efteråret havde der været rygter om et skifte, fordi Everton lejede Robin Olsen af AS Roma og tydeligvis ikke så Lössls vej, hverken fra sportschef Marcel Brands' eller manager Carlo Ancelottis side.
Men det var navne som Olympique Marseille og David Beckhams Inter Miami, der dukkede frem, og det gav egentlig god mening for en snart 32-årig målmand, der fik en millionhyre i Everton, også når vi måler i måneder, og dermed ikke kunne formodes at være nem eller billig at flytte.
Så overraskelse var der, da det i døgnet op til skiftet begyndte at sive ud, at Lössl og FC Midtjylland havde fundet hinanden.
Everton var villig til at slippe Lössl på fri transfer og endda, hed det sig, sende keeperen afsted med en del af den udestående løn på de sidste 18 måneder af kontrakten.
”Jeg har tæt forbindelse til klubben gennem flere forskellige folk, som jeg løbende har talt med. Jeg mødte også Rasmus Ankersen af og til, blandt andet da jeg spillede et halvt år i Championship med Huddersfield [i foråret og sommeren 2020]. Jeg spurgte til løst og fast, så jeg vidste, at muligheden var på bordet. Jeg vidste, at det kunne være en mulighed på et tidspunkt. Så til sidst var det min agent, der rakte ud til FC Midtjylland og sagde, at vi var klar, og det var nu, det skulle løses,” siger Jonas Lössl.
”Det her er den klart største beslutning i min karriere, fordi der er så mange aspekter i det. Der er det familiære, der er drømmene, det at kunne være del af klubben og de her mennesker igen. Det var også et spørgsmål om, hvorvidt jeg havde opnået det, jeg ville i udlandet,” siger Jonas Lössl.
”Jeg tog hjem til FC Midtjylland på en lang kontrakt, fordi jeg vil opnå noget med klubben. Jeg skal også være realistisk og indse, at jeg også har en alder, der kan gøre det svært at tage skridtet til udlandet igen. Der var sindssygt mange overvejelser i det. Og jeg er så glad for, at jeg har gjort det. Nu skal vi opnå en masse her, og jeg skal tage de næste skridt i min udvikling og min karriere. Det synes jeg, at der er mulighed for her,” siger Jonas Lössl.
Jonas Lössl i aktion mod rivalerne FC København. Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Større klub i dag
Er det fornuftigt at sige farvel til en aftale, Ekstra Bladet i 2019 rapporterede var 100 millioner kroner værd i løn og bonusser over 36 måneder? Og at sige farvel til udlandet og vende hjem til Superligaen, et træk der bestemt ikke er befordrende for valgmulighederne, hvis længslen efter udlandet igen melder sig?
Med valget af FC Midtjylland følger også et fravalg af klubber i større ligaer og med større lønbudgetter, end FCM råder over, om end Lössl ifølge Tipsbladets oplysninger har en kontrakt endog særdeles tæt på toppen af lønhierarkiet i mesterklubben.
Men det er det værd, mener Jonas Lössl, ikke mindst fordi det på flere måder er en helt anden klub, han vender tilbage til, end han forlod i 2014.
”Overnatning og mad til udekampe – selv dér gik vi ind og sparede. Hvis maden efter en kamp, som er den helt rigtige for en sportsudøver, normalt kostede 200 kroner, så gik vi ind og sparede, så den kun kostede 85 kroner. Vi tog mad med hjemmefra eller fik durum fra et pizzeria ovre på "Øen". Så alt blev sparet væk,” fortalte Claus Steinlein til Onside i 2014 om Jonas Lössls sidste sæson, 2013/14, i klubben.
De tider husker målmanden udmærket.
”Der var pres på i de sidste måneder økonomisk, før jeg tog afsted. Det var vildt at se, hvad der så siden skete.”
”Kaffebrikkerne var forsvundet herude, og Viasat-abonnementet var nærmest sagt op. Nej, måske var vi ikke helt der endnu, men det var derhenne af. Det er bare noget helt andet i dag. Også niveauet til træning og i kampene. Men det er den samme kultur og den samme nærhed som tidligere, hvilket jeg synes er enormt fedt, fordi jeg er opdraget i den ramme. Jeg har fået det ind, siden jeg begyndte heroppe i 2003,” siger Jonas Lössl.
”Mange har spurgt mig, hvordan jeg får ambitionerne og det at skifte til FC Midtjylland til at hænge sammen. Som det menneske og den fodboldspiller, jeg gerne vil være, hænger det fint sammen,” siger målmanden, der var 15 år, da han rykkede fra hjembyen Kolding til det nye akademi i Ikast.
”Der er skabt nogle rammer og opnået nogle resultater, jeg på den ene side er voldsomt ærgerlig over, at jeg ikke har været med til, men som jeg er sindssygt glade for eksisterer i dag. Det gør, vi kan opnå nogle vilde ting her i klubben. Også nogle af de ting, man som fodboldspiller drømmer om, når man skifter til udlandet. Så giver skiftet mening på et helt nyt niveau. Jeg kan være med til at præge en kultur, der allerede er stærk, men som jeg kan være med til at gøre endnu skarpere. Og jeg kan gøre det sammen med nogle trænere, der gør det til et fantastisk sted at være,” siger Jonas Lössl.
I håndboldloungen i hallen i Ikast, hvor han sidder og fortæller om skiftet, kan man høre klubbens spanske analytikere tale sammen på modersmålet, og i truppen er der 11 udlændinge, mens Mikael Anderson fra Harlev uden for Århus i fodboldsammenhæng er islænding.
Det kan ikke helt hamle op med Evertons nuværende 17 udlændinge i førsteholdstruppen, men internationalt tilsnit har FC Midtjylland i dag, når Jonas Lössl sammenligner med sit første ophold i klubben.
”Det er et mere internationalt niveau set i forhold til spillertruppen. At have så dygtige spillere i en dansk kultur fungerer vildt godt og er efter min mening enormt spændende,” siger den 32-årige FCM-keeper.
”Og så er der noget finansielt og organisatorisk, der er vokset helt vildt. Der er nogle helt andre kræfter i klubben, og det mærker jeg hele vejen igennem klubben. Jeg kan bare måle på, hvor mange folk der er omkring spillertruppen. Der er reelt et par folk mere, end da jeg spillede i Premier League med Huddersfield. Vi er jo fysisk vokset ud af lokalerne, mens jeg har været væk, og det illustrerer det måske meget godt,” siger Jonas Lössl om en udvikling, der efter Tipsbladets beregninger har sendt FC Midtjyllands spillerbudget op omkring 120 millioner kroner, milevidt foran Brøndby IF på tredjepladsen i den rangering.
”David Nielsen gik i weekendens kamp forbi vores bænk og sagde angiveligt noget i retning af 'what a bench'. Det er meget overskudsagtigt sagt af ham. Og vi havde folk siddende hjemme, der sagtens kunne have startet inde i Århus på vores hold og have gjort det lige så godt, og som kunne være faste startere på de fleste Superliga-hold. Der er en bredde i truppen, der er meget ulig det, jeg tidligere oplevede i klubben, og som jeg oplever som meget udansk,” lyder vurderingen fra FCM-målmanden.
Et skævt ophold i Everton
En vital del af Jonas Lössls historie er, at skiftet til FC Midtjylland næppe var sket, hvis den 32-årige målmand havde været førstevalg i Everton.
Det var planen at blive det med den fri transfer til Liverpool-klubben i sommeren 2019, og den plan var ikke nødvendigvis så vild, som den lyder, selvom konkurrenten var Englands førstevalg Jordan Pickford.
Da Huddersfield var på vej til at rykke ud af Premier League i foråret 2019, havde Jonas Lössl fået en aftale på plads med Everton.
Klubbens portugisiske manager Marco Silva og hans overvejende portugisiske stab så et lys i danskeren, og da nærværende skribent talte med Lössl i sommeren 2019, var ambitionerne store.
”Jeg ser stadig mig selv blive en bedre målmand i de kommende år, jeg er slet ikke færdig, mæt eller indstillet på at tage nogle år som reserve i Everton, jeg er kommet for at spille og blive bedre,” sagde Jonas Lössl.
”Jeg har ikke nået mit loft endnu, og jeg ved ikke, hvor det ligger. Jeg vil finde ud af, hvor det ligger, og det her valg af Everton handler først og fremmest om at tage et skridt op. Det er op til mig selv at gribe muligheden og gøre det så godt som overhovedet muligt. Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg går 100 procent efter at spille,” sagde Lössl dengang i 2019.
Det var meningen, Everton skulle spille med i toppen af Premier League, men det gik ikke specielt godt i de første måneder af sæsonen, heller ikke for landsholdsmålmanden Jordan Pickford som britiske medier var begyndt at tvivle på efter adskillige fejl.
Og tvivlen sad tilsyneladende også i Evertons trænerstab.
I begyndelsen af december tabte man 5-2 til Liverpool og lå under nedrykningsstregen, og der skulle handles.
”Jeg har taget et skridt ad gangen i karrieren, og Everton var også et naturligt skridt op, da jeg valgte at skrive kontrakt med dem. Jeg blev fanget af idéen om nogle trænere og en sportsdirektør, der meget gerne ville have mig. Det var snakken med målmandstræneren Hugo Oliveira, som arbejdede for Marco Silva, og som jeg stadig er meget glad for, der fik mig overbevist om, at jeg skulle vælge Everton. De troede på mig, og jeg vidste, at jeg skulle konkurrere med en målmand med et meget stort CV. Men jeg kiggede også på konkurrencen og sagde til mig selv, at den konkurrence kunne jeg vinde,” siger Jonas Lössl.
”Målmandstræneren sagde efter kampen mod Liverpool, at jeg skulle holde mig klar, fordi jeg skulle stå i den kommende weekend mod Chelsea. Så blev trænerne fyret, og så endte jeg i stedet oppe på tribunen den følgende weekend,” siger Jonas Lössl.
Få uger senere skiftede Jonas Lössl på leje til eksklubben Huddersfield, der lå i den tunge ende af Championship med den nuværende AGF-keeper Kamil Grabara i kassen, en plads Grabara også mistede på grund af en alvorlig hovedskade i januar 2020.
Selv om det ikke blev til spilletid i Everton, fik Jonas Lössl succes i England, hvor han blandt andet var med til at redde lille Huddersfield i første Premier League-sæson. Foto: Getty Images
I transfervinduet i efteråret 2020 skrev Everton så kontrakt med en anden målmand med stærke Superliga-bånd, eks-FCK'eren Robin Olsen, og til sin store ærgrelse fik Jonas Lössl aldrig den kamp og chance i Everton, han så gerne ville have haft.
”Jeg prøver altid at kigge indad. Jeg ser på, hvad jeg kunne have gjort anderledes, og der er måske nogle nøgle-øjeblikke, hvor jeg kunne have været skarpere. Jeg ramte to meget uheldige småskader. Den første, en skade i læggen, kostede mig de to første pokalkampe under Marco Silva. Havde jeg stået dem og vist, hvad jeg kunne, havde det måske været lettere for dem at lave skiftet, som de valgte ikke at gøre. Til den første pokalkamp med Ancelotti fik jeg et hold i ryggen. Nogle har så efterfølgende sagt, at jeg ikke turde spille, og det kan gøre mig lidt ilde at høre den slags. Der er ikke noget, jeg hellere ville end at have stået i den kamp,” siger Jonas Lössl.
”Jeg var inde på kontoret for at skubbe på forud for en pokalkamp to uger før, at den her handel med FC Midtjylland faldt på plads. 'Jeg er klar, jeg træner godt. Giv mig en chance'. 'Jeg har set, at du træner godt, men det kan jeg ikke. Jeg skal nok overveje dig, men vi har andre målmænd her', svarede Ancelotti. Det er så uforløst for mig, at jeg ikke fik den kamp. Jeg fik jo ikke vist, at jeg havde niveauet til det. Der kan være mange meninger om, hvorvidt jeg havde det niveau eller ej. Jeg tror på, at jeg havde det, og jeg bad bare om at få en chance.”
”Det ophold er uforløst for mig. Jeg bebrejder ikke andre for det, hverken Everton eller trænerne. Jeg kigger på, hvad jeg selv kunne have gjort anderledes, og det må jeg lære af. Jeg skiftede til Everton for at spille, og jeg tog væk igen, fordi jeg ville spille,” siger Lössl.
”Jeg kunne været blevet siddende derude på bænken og have hevet mine penge, som nogle folk har sagt, men det er ikke nok for mig. Slet ikke, når der byder sig en mulighed, der giver så meget mening for mig, som den her mulighed gør. Så kan penge være lige meget,” siger Jonas Lössl.
”Det var ikke for pengene, at jeg skiftede til FCM. Og det er sagt med al respekt, for det en rigtig flot kontrakt, FC Midtjylland har givet mig. Det her er et tilvalg af en lang række andre ting.”
At lære fra sig
Da Jonas Lössl for 11 år siden i marts 2010 debuterede i Superligaen, var det med en 2-2-kamp hjemme mod et OB-hold på jagt efter FC København og guldet.
At den dengang 21-årige Lössl overhovedet fik chancen skyldtes i høj grad, at Arek Onyszko fik sig selv fyret med udgivelsen af en bog i november 2009, og at klubben og cheftræner Allan Kuhn sammen valgte at give den unge dansker muligheden frem for erfarne Martin Raska, der havde stået i november og december.
”Jeg begyndte jo med 10 clean sheets i mine første 16 kampe. Det sigter jeg da efter at forbedre denne gang,” siger Jonas Lössl med et smil.
Det begyndte udmærket med fire kampe uden scoringer mod Lössl og FC Midtjylland i ligaen, indtil AGF fik scoret en enkelt gang tæt under mål i FC Midtjylland 4-1-sejr i Århus i sidste weekend, men at holde buret rent og matche præstationer fra et årti siden er naturligvis ikke det egentlige mål med returen.
”Jeg skal ikke komme ind og holde foredrag om alt det, jeg har oplevet. Jeg tager de ting med, jeg har lært gennem min karriere, og som jeg har formået at lægge på i hver ny klub, jeg er kommet til. Jeg har mødt spillere, der har været langt mindre ambitiøse end spillerne her i klubben, og jeg har mødt spillere, der var mere ambitiøse. Jeg har taget nogle af de ting, jeg har set, til mig og brugt dem på en måde, der fungerer for mig,” siger Jonas Lössl.
”Jeg har spillet mod nogle af de bedste spillere og klubber i verden. Jeg har spillet mod Paris Saint-Germain, Bayern München, de store engelske klubber, og det har været en kæmpe oplevelse at få de kampe, jeg altid har drømt om. Jeg har set, hvor mit niveau er, og så er der jo det uforløste med Everton. Men her kommer jeg med en forståelse for, hvad der får et hold til at fungere, og hvad man specifikt kan gøre som målmand for at bidrage. Jeg har en forståelse for, hvilken kultur der skal være omkring et hold.”
”Jeg har også en indsigt i, hvilken kultur der ikke skal være. Jeg spillede i Huddersfield, hvor det faldt sammen i det sidste halve år på vej til nedrykningen fra Premier League. Det var meget lærerigt at opleve de mekanismer. Det var også lærerigt at overpræstere totalt i den første sæson i Guingamp, hvor vi kom langt i begge pokalturneringer og gik videre fra Europa League-gruppespillet. Det lå ikke i kortene, ligesom det ikke gjorde, at vi skulle overleve i Premier League i den første sæson, jeg var der. Det er sindssygt spændende at arbejde med, hvad det var, der skabte de overpræstationer. Jeg kommer ikke bragende ind i et lokale og fortæller, hvilken retning alle skal gå i. Men jeg håber, at jeg kan bidrage med nogle små ting på vejen under en god ledelse her i klubben,” siger Jonas Lössl.
Tilbage hvor det begyndte
Og det skulle være FC Midtjylland, fortæller målmanden.
Der har ikke været kontakt til FC København eller andre danske klubber om et skifte, for det er det tankegods og den kultur, der skabte fodboldakademiet i FC Midtjylland, og som nu planlægger et storstilet træningscenter til 200 millioner kroner med plads til klubbens privatskole Guldminen sammen med klubbens fodboldakademi og førstehold, som Lössl vil være del af.
”Der var ingen andre danske klubber, der kunne have lokket mig til på en permanent aftale.”
”Jeg ved godt, at folk griner af, at vi vil have en Ballon d'Or-vinder og en statsminister. Det er de store armbevægelser, der kendetegner klubben, og det er megaspændende at være del af. Det er da klart, at vi skal have det bedste træningsanlæg by far . Jeg ved, hvad det kan gøre for en klub og en kultur. Hold op, hvor jeg nød at være 18 måneder på Finch Farm [Evertons anlæg ]. Det var et helt suverænt sted, og det giver en stor ballast til en klub,” siger Jonas Lössl.
”Da jeg kom tilbage og bad Jørn Kjær [nyligt pensioneret holdleder og far til Simon Kjær ] om et par målmandsbukser uden lynlås i, og han svarede, at det ikke kunne lade sig gøre, så vidste jeg, hvad det betød. Og hvordan jeg kunne løse det og grine af det.
”Folkene i klubben kender os jo. Svend [Gravers en], der kun gav mig 11 i stedet for 13 til matematikeksamen ovre på efterskolen, han er sportschef i dag. Kenneth Andersen, der i dag er trænerchef og tidligere var et smut oppe som cheftræner, var ham, der holdt hånden under mig, da min mormor døde. Det er sådan noget, der gør det meningsfyldt for mig at skabe noget stort sammen med dem,” siger Jonas Lössl.
”Det med at FC Midtjylland vil hente de gamle spillere hjem, det har også altid ligget lidt i kortene for mig. Jeg har tænkt, at det ville være fedt at komme hjem på et tidspunkt. Men hvornår var det tidspunkt? Nu kommer jeg hjem i en alder, hvor jeg mener, at jeg har noget at give. Det er tilfredsstillende at kunne det, og jeg er på ingen måde færdig. Jeg kommer hjem for at gøre noget mere og for at tage nye skridt. Jeg skal give endnu mere.”
Jonas Lössl slutter sig til Erik Sviatchenko og Pione Sisto som hjemvendte akademispillere med flere år i udlandet, og da Simon Kjær sidste år skulle spille sin landskamp nummer 100 for Danmark, åbnede Claus Steinlein i et interview i Tipsbladet for at hente landsholdsanføreren tilbage til Heden.
FCM-direktøren og bestyrelsesformand Rasmus Ankersen er gået aktivt efter at hente tidligere akademispillere og kommer givetvis til at forsøge sig igen i de kommende år, og Steinlein har da også talt om Erik Sviatchenko som en kommende leder i klubben, når den aktive spillerkarriere er forbi.
Den vej har Jonas Lössl ikke tænkt på endnu.
”Jeg har ti år endnu. Jeg har ikke på nogen måde overvejet mit karrierestop, jeg har aldrig haft større skader,” siger FCM-målmanden.
”Det vil være en ære for mig, hvis de ser sådan på mig. Jeg er lige landet, og jeg er godt på vej til at finde min rolle her. Men det, der ligger uden for banen, det er da også noget, der tiltaler mig. At opbygge kultur, det er interessant. Jeg har ikke overvejet, om jeg skal være i fodbold, lige efter jeg stopper karrieren. Det afhænger nok af rollen, og hvad der ligger i den,” siger Jonas Lössl.
Nej, det handler om trofæer. Og om Europa. To point i seks kampe mod Liverpool, Ajax og Atalanta i Champions League kan ikke kaldes overraskende, men trods de enorme økonomiske forskelle skal FC Midtjylland hente flere, og bedre, resultater i de kommende år, hvis man spørger den hjemvendte keeper.
”Jeg vil være med til at skabe en klub, der også kan konkurrere europæisk. Der er nogle åbenlyse begrænsninger i dansk fodbold, men FC København er et godt eksempel på, hvordan man kan konkurrere og få et europæisk snit over holdet. Fra vi tabte guld- og sølvmedaljerne i 2014 og i den grad fik gummiben i slutfasen, kan jeg i den grad se en udvikling i det med at spille om mesterskaber. Det er også næste skridt i Europa, at vi skal være konkurrencedygtige. Om det så er i Champions League eller Europa League, det må vi se. I Champions League kommer vi i et selskab, hvor det er svært at konkurrere, når man ligger i Danmark,” siger Jonas Lössl.
”Vi har først to pokaler, vi skal vinde, i Superligaen og i pokalturneringen. De er virkeligt vigtige. Og så vil vi gerne opnå endnu mere i Europa. Jeg fulgte FC Midtjylland tæt sidste efterår og var også så heldig, at jeg var ude at møde holdet, da de spillede i Liverpool. Jeg kan ikke sige, hvad FC Midtjylland gjorde godt og skidt i Champions League. Men vi skal opnå mere europæisk i form af resultater.”
”Det kan godt være, at vi nok vil være de små i de fleste udgaver af Champions League, fordi klubberne i den turnering er så mange gange større end os. Det er urealistisk at påstå, at vi bare uden videre kan måle os med dem. Men vi skal have resultater, og det kunne være at få en tredjeplads, næste gang vi spiller Champions League-gruppespil, så vi går videre.”
Med fire point i forspring til Brøndby på andenpladsen og otte kampe tilbage er mulighederne for en tur i Europa i hvert fald gode. Bliver FC Midtjylland mester, ryger man direkte i sidste og afgørende kvalifikationsrunde til Champions League, hvor man vil være en samlet sejr over to kampe fra at komme i gruppespillet for anden sæson i streg. Taber man, må man nøjes med gruppespillet i Europa League, hvor præmiepengene bliver væsentligt større med nedskæringen fra de nuværende 48 til 32 hold.
Så efter gruppespil i Europa League med Guingamp og Mainz får Jonas Lössl givetvis nye muligheder for at spille i Europa med FC Midtjylland, og med muligheden for at vinde sine første trofæer i karrieren efter tre pokalfinalenederlag med FC Midtjylland og Guingamp er der såmænd også nok at gå i for målmanden i de kommende uger, indtil sæsonen er ovre og EM-truppen skal udtages.
Afsløring: BIF kan tjene 75 millioner på Bischoff
TransferLIVE: FCN forlænger med svensk stortalent
De har brug for en kæmpe transfersucces!
Føler for skadet talent: Tænker på min egen søn
Officielt: Henter dansk angriber i millionhandel
Ny Brøndby-stjerne afslører: Væltede i tilbud
Damsgaard fortsætter vild stime af kåringer
Lyngby Boldklub har gjort et scoop
Vejles overlevelse som topklub er på spil
Medie peger på utilfredshed i Feyenoord-truppen
Viaplay i fremdrift: ‘Vi havde tabt sutten’
I svime over Oscar Højlund: Den næste leder
Real Madrid-legende stopper karrieren
Sådan gør din klub i vinterpausen
Der er potentiale til noget rigtig stort
Links og Beijmos tur? CV varsler forlængelser
Philip Billing jubler: Han er en vinder
Preben Elkjær får nyt job hos Viaplay
Forventer snarlig Daniel Wass-afgørelse
Overblik: Her er Superligaens vintertransfers 2025
Stor interesse: ‘Jeg modtog mange telefonopkald’
Flere United-problemer: Stjerne korsbåndsskadet
Viaplay: Derfor lancerer vi nye sportspakker
Viaplay med ny Superliga-pakke: Her er prisen
Stor undren: Har de glemt at købe en ny back?
Her er Danmarks gruppe til U21-EM-kvalifikationen
Jacob Neestrup jubler: Som et køb til 30 millioner
Vilde transfers udfordrer AaB-chefers strategi
Afsløring: Nu rejser Clement Bischoff til England
Historisk dansk transfer: ‘Det var et ultimatum’
Mørke skyer over Priske efter ‘katastrofal uge’
Premier League-klub lurer på Rasmus Højlund
De er vinterens syv dyreste salg i Superligaen
Efterlyser mere spilletid til Christian Eriksen
Orris Sociedad snubler igen mod Osasuna
Millionregn over dansk klub: ‘Det er imponerende’
FCK-keeper røg ud i kulden: ‘Fuldstændig vanvid’
Thelander afslører: Interesse fra udlandet
Afsløring: FCN forlænger med kæmpetalentet Eklund
Neestrup: ‘Har været åben og ærlig over for Trott’
“Vanvittigt” – nu skal dansker spille Superliga
Stor FCM-handel i vasken: ‘Det var bare for sent’
Sune Smith-Nielsen drømmer om at se ham i FCK igen
Første dag i FCK: ‘Jeg er her for at vinde guld’
Kritiserer Superliga-klub – ‘genkender vi ikke’
Radikal ændring for Brøndbys nye midtbanestjerne
Edgar Babayan stopper karrieren
Flere siddepladser på vej i Parken
Ekspert om Bischoff-skifte: Tillykke til Brøndby
Kæmpe Brøndby-salg: ‘Han skal nok klare det’
FCK og FCM havde fået over 100 mio. for Bischoff
Afsløring: Bombe – Brøndby sælger Clement Bischoff
– Jeg var åben for at tage til Midtjylland
Skrækskade til AGF-spiller!
‘Der gik jeg sgu lidt rundt om mig selv’