Der har I et giftigt våben, Brøndby!

Tipsbladet zoomer ind på kampen mellem Lyngby Boldklub og Brøndby IF.

LYNGBY STADION (Tipsbladet).

Brøndby IF tog en sejr på 2-0 over Lyngby Boldklub søndag aften takket være to tidlige mål af henholdsvis Mathias Kvistgaarden og Clement Bischoff.

Her zoomer Tipsbladet ind på de to Superliga-klubber.

Kampens bedste
Lyngby Boldklub
Det var ikke mange kongeblå, som imponerede i stor stil mod Brøndby IF søndag aften, men den unge højre back Tobias Storm viste dog nogle fine takter. Der er store forventninger til ham i Lyngby, og han fightede og fightede, mens han også kom frem til en stor chance sent i første halvleg. Der er ingen tvivl om, at 20-årige Tobias Storm er et stort talent.

Brøndby IF
Kan man blive kampens bedste efter kun 23 minutter på banen? Det kan man godt, hvis man i de 23 minutter leverer, som Mathias Kvistgaarden gjorde søndag aften på Lyngby Stadion. Den hurtige Brøndby-angriber både scorede og assisterede, og han var dermed ganske kampafgørende for de blå-gule.

Også tilbagevendte Daniel Wass leverede en fornem præstation på midtbanen, ligesom venstre wingback Clement Bischoff scorede.

Kampens værste
Det har ikke været nogen sjov aften for Lyngby Boldklubs forsvar, og særligt i kampens første halve time havde de deres hyr med Brøndbys angribere. Andreas Bjelland så blandt andet ikke for godt ud ved åbningsmålet. Og han blev også udskiftet i pausen, hvor cheftræner Morten Karlsen sendte Magnus Jensen på banen i et formodet forsøg på at styrke defensiven.

Kampens detalje
I sidste sæson var der ofte snak om samspillet mellem Daniel Wass og Nicolai Vallys. Så hvad gør Wass, mens Vallys i øjeblikket er ude? Jo, han finder da en ny offensiv makker!

To gange inden for kampens første 20 minutter fandt Wass nemlig Mathias Kvistgaarden med velplacerede lange afleveringer, og begge gange resulterede det i mål. Den første sendte Kvistgaarden selv i mål på fornem vis, mens han ved den anden leverede oplægget til Clement Bischoffs mål.

Wass’ overblik og sparketeknik kombineret med angribernes fart er et voldsomt giftigt våben for Brøndby. Nu skal Jesper Sørensen og co. bare håbe, at Kvistgaarden, der udgik midt i første halvleg, ikke skal sidde ude længe…