Nederlag i German Onugkhas uofficielle FCK-debut

German Onugkha fik sin uoficielle debut for FC København, som tabte 1-2 til Landskrona BoIS.

Torsdag spillede FC København en træningskamp mod svenske Landskrona BoIS. I kampen mod svenskerne havde Jacob Neestrup fundet plads i startopstilligen til to FCK-debutanter i form af German Onugkha og den unge forsvarspiller Waylon Renecke.

Ifølge FCKs hjemmeside, så kom københavnerne godt fra start, hvor blandt andet Elias Achouri havde en fin mulighed for at bringe FCK foran, hvorefter at debutanten Onugkha var tæt på at score. Alligevel blev det modstanderen, der til dagligt spiller i Sveriges næstbedste række, der bragte sig foran efter cirka 10 minutters spil på en scoring af Gustaf Bruzelius.

Efterfølgende bragte FCKs nye brasilianer, Robert, hjemmeholdet tilbage i kampen, da han udlignede efter at have afdriblet flere mand undervejs.

Desværre for FC København blev det ikke nogen glædelig debut for deres nye angriber German Onugkha. FCK tabte nemlig kampen 2-1, efter at man kom bagud i starten af anden halvleg på et mål af Max Nielson. Derrmed har Gernman Onugkha forsat ikke vundet nogle kampe efter sommerpausen, hvor det indtil skiftet fra Vejle kun er blevet til nederlag i Superligaen.

Udover debuten til Onugkha blev der også spilletid til Mohammed Daramys lillebror, Abdul Daramy, der spillede den sidste halve time af træningskampen.

Få det store overblik over alle sommerens bekræftede handler i Superligaklubberne lige her.