City og Arsenal holder snor i Liverpool

Manchester City og Arsenal var begge bagud, men vandt i lørdagens runde i Premier League.

Titelbejlerne Arsenal og Manchester City var begge afhængige af comebacks på hjemmebane, da de lørdag satte tre point ind på pointkontoen og holdt snor i førerholdet Liverpool.

City slog Fulham 3-2, mens Arsenal ordnede oprykkeren Southampton 3-1.

Resultaterne betyder, at Liverpool har 18 point og City og Arsenal begge 17 point i toppen efter syv runder.

Fulham var i den grad kommet til Manchester for at danse, og efter en lille halv time bragte midtbanespilleren Andreas Pereira gæsterne foran mod City efter Raúl Jiménez' formidable hæloplæg.

Den kroatiske midtbanedynamo Mateo Kovacic svingede på hver sin side af halvlegen to gange højrebenet og drønede bolden i nettet, inden den belgiske dribler Jéremy Doku i slutfasen øgede til 3-1 med endnu et flot drøn.

Så betød det mindre, at Fulham-angriberen Rodrigo Muniz i slutminutterne scorede sit første sæsonmål.

På Emirates i London tog endnu sejrsløse Southampton føringen, da angriberen Cameron Archer lynede efter et boldtab af Raheem Sterling og en hurtig kontra.

Men på træffere af offensivesserne Kai Havertz, Gabriel Martinelli og Bukayo Saka blev det alligevel til den ventede favoritsejr til Arsenal.

Længere nede i tabellen var der succes for danskerne.

Thomas Franks Brentford scorede for fjerde kamp i træk et meget tidligt mål, da formsvage Wolverhampton var på besøg.

Mikkel Damsgaard leverede efter mindre end to minutter oplægget til målscorer Nathan Collins og gentog senere kunststykket, da Ethan Pinnock efter et hjørnespark kom på tavlen i første halvlegs overtid.

Ind imellem scorede begge mandskaber to gange i en eksplosiv første halvleg, hvor blandt andre tilbagevendte Christian Nørgaard sparkede bolden i nettet efter at være søgt med frem i feltet.

5-3 vandt Brentford efter en lidt mere stille anden halvleg og avancerede dermed til niendepladsen.

Mads Hermansen og Victor Kristiansen slog hjemme Bournemouth 1-0 efter et tidligt mål af Facundo Buonanotte og fik med sæsonens første sejr lagt afstand til bunden.