Bedst og værst: Solidt på et tvivlsomt underlag

AGF tog sejren over FC Midtjylland lørdag eftermiddag. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

FC Midtjylland - AGF 0-2 (0-0)
0-1 Yann Bisseck (60.)
0-2 Mikael Anderson (86.)

Kampens bedste:

FC Midtjylland:
På det seneste har Pione Sisto været et af midtjydernes stærkeste kort, og det var han også i dette opgør. Særligt i første halvleg kom han med en række lækre sager, som også gav muligheder. Blandt andet en afdribling af Kahl, som førte til en god chance.

Det blev også ved i anden halvleg, hvor det dog ikke var i lige så hyppig grad, at der kom flotte ting fra 200-kampsjubilaren.

AGF:
Der skal helt sikkert gives ros til Yann Bisseck for, at han endnu engang viste sig meget stærk i begge ender af banen. Scoringen var en anden slags end sidste runde, men de tæller jo lige meget. Samtidig er han voldsomt solid i forsvaret, som der var brug for i en kamp, hvor modstanderne i store perioder havde overtaget.

Lige bag ham var der til tider endnu stærkere spil fra målmand Jesper Hansen, som fik vist, at FCM-ledelsen nok valgte forkert, da de i sin tid kørte med Lössl i stedet for ham. Gang på gang kom han med sikre indgreb og redninger.

Kampens værste:
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at FCM har store problemer med indlæg imod dem. Det var også denne gang tilfældet, da AGF kom foran med 1-0, hvor Erik Sviatchenko mistede sin markering. Det var desuden ikke den nemmeste kamp for ham med forskellige tekniske fejl.

Kampens detalje:
Det er næsten som en slags anti-detalje, da banen nærmest var som en ekstra modstander for spillerne. Græsset var gjort færdigt fredag, men det havde ikke noget at fæstne sig ordentligt, og derfor lignede det nogle gange, at der blev spillet på et stort, løst gulvtæppe, hvor man kunne glide rundt. Både AGF'erne og FCM'erne fik det at prøve.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.