Bedst og værst: Rønnows redninger sikrede sejren mod FCN

Vi har zoomet ind på kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF.

2-4 Hjortur Hermannsson (77')
3-4 Lasse Petry (84')

Kampens bedste:

FC Nordsjælland:

Mathias Jensen er en fornøjelse at se spille fodbold, og søndag var midtbanespilleren igen i hopla. Den unge anfører styrede hjemmeholdets spil og kronede også den fine præstation med et flot frisparksmål og en assist.

Brøndby IF:

Brøndby havde deres bedste perioder i første halvleg, mens de i anden halvleg blev presset tilbage af FC Nordsjælland. Igennem hele kampen var Frederik Rønnow dog en sikker skanse i målet. Særligt redningen i anden halvleg på Jonathan Amons forsøg med det yderste af fingerspidserne viste sig at blive afgørende. Hany Mukhtar og Kasper Fisker spillede også flot for gæsterne.

Kampens værste:

Med få minutter spillet af anden halvleg kom Kevin Mensah af sted i en omstilling. Men i stedet for at lægge bolden på tværs til en helt fri Teemu Pukki, der, hvis han fik bolden, vil kunne sparke bolden ind i det tomme mål, chippede Mensah kuglen over målet. Beslutningen blev kun mere forkert af, at FC Nordsjælland bragte spænding i opgøret 30 sekunder senere med reduceringen til 3-2.

Kampens detalje:

Der var flere flotte mål i opgøret, men Mathias Jensen løber med prisen for sit flotte frisparksmål i første halvleg. Fra venstre side sparkede han hårdt bolden over muren og helt ned i det venstre målhjørne. Kasper Fiskers scoring til 2-0 er ligeledes en stærk kandidat til kampens detalje.