- Åhh hvor er det frustrerende mand

FCK-kaptajnen var bestemt ikke tilfreds med det resultat FC København skal rejse hjem fra Herning med.

FCK fik på trods af en føring ved pausen ikke point med fra dagens kamp mod FC Midtjylland. Derfor var Thomas Delaney en frustreret mand, da TV 2 fangede FCK-anføren til en kommentar lige efter kampen.

-  Det blev bare en rodet kamp. Jeg føler, det bare var et langt hjørnespark, men jeg føler, vi kunne forsvare 100 hjørnespark, og så sparker de to dårlige og scorer to mål. Det er pi....åhh det er frustrerende, mand!

Thomas Delaney var en frustreret mand efter, at FC København havde tabt aftenens kamp til FC Midtjylland. FC København kom ellers foran i første halvleg på en straffesparksscoring af Kevin Diks, der uden problemer sparkede kuglen sikkert ind fra 11-meter pletten.

FCK kom ellers godt fra land i anden halvleg, hvor det lignede, at German Onugkha ville få en drømme debut efter, at han sendte bolden i kassen, men desværre for den nye FC København-angriber, så snittede bolden Mohamed Elyounoussi, der var i en offside-position, på vejen mod netmaskerne.

I slutfacen af kampen scorede FC Midtjylland som så mange gange før på to hjørnespark. Først Oliver Sørensen, der udlignede til 1-1 inden straffesparksskurken, Ousmane Diao, 10 minutter senere scorede sejrsmålet for jyderne.

Delaney var iæsr utilfreds med, at FCK ikke fik mere med fra deres første halvleg, hvor han mener, at de skulle have været større foran.

- Vi var ikke der, hvor vi vil være. I min verden skal vi føre 2 eller 3-0 i første halvleg, med al respekt for, at de også har nogle chancer. Vi skal putte den i sænk. I anden halvleg bombarderede de boldene, og vi var ikke stærke nok.

- Jeg synes, vi spillede en god første halvleg. Det var måske en af vores bedste. Vi manglede at stå imod og de individuelle færdigheder i de enkelte situationer, men det er to kludre-mål, der rammer jorden, inden den ryger ind i feltet, og vi havde forsvaret 17 hjørnespark inden. Det er en underlig følelse at stå her med.

FC København er nu seks point efter FC Midtjylland, der indtager førstepladsen i Superligaen, og samtidigt fortsat er det eneste ubesejret hold i rækken.