Svensk guldkamp udsat i en time efter ballade
Skandinavien

Opgøret mellem Malmö FF og IF Elfsborg er ikke sat i gang igen, efter fans af udeholdet har lavet ballade.

Der stod 0-0 ved pausen af opgøret mellem Malmö FF og IF Elfsborg, men da de 15 minutters pause var gået, kom spillerne fra de to guldkandidater ikke tilbage på banen.

årsagen er, at hooligans, der står i Elfsborgs ende af fanafsnittet, har tændt pyro, brændt sikkerhedsnettet foran målet af.

Og senest er brandalarmen gået på stadion, oplyser svenske medier.

Derfor er opgøret i øjeblikket udsat til 17.05.

Stort set alle de øvrige opgør i Sverige er færdigspillet, så nu mangler blot anden halvleg af guldbraget, hvor der i øvrigt er danskere på banen.

Hjemmeholdet Malmö FF har danskerne Jonas Knudsen, Sebastian Jørgensen og Søren Rieks på bænken, mens Jens Jakob Thomasen og Jeppe Okkels er i startopstillingen for IF Elfsborg.

Udeholdet kan nøjes med uafgjort for at sikre sig mesterskabet.