Skandinavien

Salech hamrede to i nettet i storsejr

Yousef Salech var flyvende da IK Sirius bankede Andreas Alm og co.

To danskere havde rigtig godt gang i den, da IK Sirius bankede Norrköping i Allsvenskan.

11 minutter inde i kampen hamrede Marcus Lindberg et tordenhug i kassen, og blot ti minutter senere scorede den tidligere Hvidovre-spiller igen med en sikker afslutning inde i feltet.

IK Sirius gik til pause med en 3-0-føring, og i anden halvleg stod en anden dansker for underholdningen.

Efter 64 minutter scorede den tidligere Brøndby-angriber Yousef Salech til 4-0 efter en flot vending efterfulgt af en sikker afslutning.

Salech scorede også til 5-1. Denne gang med et kraftfuldt hovedstød på kanten af det lille felt.

De to danskere spillede altså en stor rolle, da Sirius bankede IFK Norrköping med 5-1. Norrköping, der har den tidligere OB-træner Andreas Alm i spidsen.

22-årige Yousef Salech har fået en flyvende start i den svenske klub, hvor han på 12 kampe har scoret otte mål og lavet en enkelt assist.

Salech blev i sommer solgt fra Brøndby til Sirius, hvor han har fået masser af spilletid og tillid.