Skandinavien

David Nielsen får lammetæv af Jakob Michelsen

David Nielsens Lillestrøm tabte med hele 5-0 til Hamarkameraterne lørdag aften, der er under ledelse af danske Jakob Michelsen.

Der er nok en håndfuld Lillestrøm-spillere, der har fået varmet ørene af David Nielsen her til aften.

Den norske klub, der i slutningen af august hentede den tidligere Lyngby-træner ind som redningsmand, tabte nemlig med hele 5-0 til HamKam, der er under ledelse af danske Jakob Michelsen.

Og allerede i første halvleg var uheldet ude for Nielsens mandskab.

HamKam, eller Hamarkameraterne, var nemlig allerede foran med 4-0 efter første halvleg, og i kampens døende minutter gjorde hjemmeholdet det til 5-0.

David Nielsen leder således stadig efter sin første sejr som Lillestrøm-træner.

De første tre kampe har budt på to nederlag, og den norske klub ligger aktuelt nummer chok i Eliteserien.

Anderledes positivt ser det ud for Jakob Michelsen og kompagni, der ligger på en flot ottendeplads.

Michelsen har været ansat i klubben siden januar 2022 og har formået at holde klubben i den bedste norske række to sæsoner i rap - og det ser også lovende ud her med syv kampe tilbage i sæsonen.